AlzaPlus+ děti AlzaPlus ženy - deti V3

Miska s vekom a lyžičkou Explora pre chlapčeka

Zobraziť katalóg
Miska s vekom a lyžičkou Explora pre chlapčeka
Sada na kŕmenie vhodná od 4 mesiacov, umožňuje počas kŕmenia dieťaťa ochladiť alebo roztlačiť časť príkrmu na špeciálnom rozšírenom hornom okraji
Kód:  FOB250a Produktové číslo:  ASRT5010415467027

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Miska s vekom a lyžičkou Explora pre chlapčeka Predaj skončil

Miska s vekom a lyžičkou Explora pre chlapčeka

Miska Tommee Tippee Explora sa stane praktickým pomocníkom v každej domácnosti s malým stravníkom. Je ideálny pre deti, ktoré s príkrmami ešte len začínajú. Rozšírený horný okraj misky totiž umožňuje časť príkrmu lepšie roztlačiť či ochladiť. Trojuholníkový tvar dna misky vám výrazne uľahčí naberanie príkrmu. Miska je ďalej vybavená tesniacim viečkom a lyžičkou s mäkkým zakončením. Je vyrobená z kvalitného a odolného materiálu bez bisfenolu, takže ju bez obáv môžete používať na prikrmovanie bábätiek už od 4 mesiacov veku.

Špecifikácie:

Farebné prevedenie:

Zeleno-modrá

Odporúčaný vek:
Od 4 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miska s vekom a lyžičkou Explora pre chlapčeka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Miska s víkem a lžičkou Explora pro chlapečka.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií