AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MIXA Hyalurogel darčeková súprava pre citlivú pleť

Zobraziť katalóg
MIXA Hyalurogel darčeková súprava pre citlivú pleť
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje denný krém, intenzívne hydratačné telové mlieko, pohodlné veselé ponožky
Kód:  VBAL8324 Produktové číslo:  8592807482872 Stránky výrobcu
MIXA Hyalurogel darčeková súprava pre citlivú pleť Predaj skončil

MIXA Hyalurogel darčeková súprava pre citlivú pleť

Potešte seba či svojich blízkych darčekovou kozmetickou sadou MIXA Hyalurogel. Súprava obsahuje hydratačné telové mlieko, denný krém a veselé ponožky. Telové mlieko obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá na seba dokáže nadviazať až 1 000-krát viac vody, než sama váži, a navyše je čisto prírodného pôvodu. Mlieko MIXA pomáha udržať zdravý a mladistvý vzhľad vašej pokožky a je vhodné na citlivú a suchú pokožku, ktorú perfektne hydratuje až na dobu 48 hodín. Denný pleťový krém MIXA Hyalurogel Rich Cream ponúka účinnú intenzívnu hydratačnú starostlivosť pre citlivú pleť so sklonom k vysušeniu. Veselé ponožky v sade sú milou pozornosťou, ktorá určite poteší. Sada je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady MIXA Hyalurogel

  • Súprava obsahuje telové mlieko, denný krém a ponožky
  • Telové mlieko MIXA obsahuje kyselinu hyalurónovú
  • Mlieko pokožku intenzívne hydratuje až na dobu 48 hodín
  • Denný krém MIXA je vhodný pre suchú pleť
  • Veselé pohodlné ponožky sa budú do zimných dní hodiť každému
  • Súprava je vhodná ako darček

Zloženie

Rich: Aqua/Water, Glycerín, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Stearyl Dimethicone, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Propylene Glycol, Synthetic Wax, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Acrylonitrile/Methyl Methacrylate/Vinylidene Chloride Copolymer, Bht, Biosaccharide Gum-1, Caprylyl Glycol, Carrageenan, Citric Acid, Disodium Edta, Glyceryl Isostearate, Isobutane, Phenoxyethano, Poloxamér 338, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance. (F. I. L. B206400/2). Milk: Aqua/water, Glycerín, Dimethicone, Paraffinum liquidum / mineral oil, Brassica campestris seed oil/rapeseed seed oil, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Caprylic/capric triglyceride, Dimethiconol, Sodium hyaluronate, Sodium hydroxide, Caprylyl glycol, Citric acid, Xanthan gum, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Butyrospermum parkii butter / shea butter, Phenoxyethanol, Parfum/fragrance.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Pleťový krém, Ponožky, Telové mlieko Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Pleťový krém, Ponožky, Telové mlieko Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIXA Hyalurogel darčeková súprava pre citlivú pleť Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIXA Hyalurogel dárková sada pro citlivou pleť. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIXA Hyalurogel Ajándékcsomag érzékeny arcbőrre.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií