AD homeoffice MPLA318265

MIXA Hyalurogel Duopack 2× 50 ml

Zobraziť katalóg
MIXA Hyalurogel Duopack 2× 50 ml
4,8 11 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje denný Intenzívny hydratačný krém Mixa Hyalurogel Light Intensive Hydration Cream-Gel 50ml a nočný krém MIXA Hyalurogel Night Hydrating Cream-Mask 50ml, s obsahom kyseliny hyalurónovej, na suchú, dehydratovanú a citlivú pleť - 7,95 €/ks - Od 15,90 €/100 ml
Kód:  KSPL515 Produktové číslo:  8592807542552 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIXA Hyalurogel Duopack 2× 50 ml

Darčeková kozmetická sada MIXA Hyalurogel Duopack 2× 50 ml

Súprava pleťových krémov MIXA Hyalurogel Duopack je určená pre ženy, ktoré trápi suchá, dehydratovaná a citlivá pleť. Výhodné balenie obsahuje 2 krémy, denný a nočný, ktoré vám zaistia kvalitnú starostlivosť a hĺbkovú hydratáciu počas 24 hodín. Oba prípravky sú obohatené o kyselinu hyalurónovú, ktorá pomáha zadržiavať vodu v pokožke a redukuje nepríjemný pocit suchosti. Denný krém má príjemnú gélovú textúru, ktorá sa ľahko vstrebáva a preniká hlboko do pleti. Nočný krém obohatený o vyživujúci ľaničníkový olej vytvára ochrannú vrstvu, ktorá zabraňuje strate vlhkosti počas noci a regeneruje oslabenú kožnú bariéru. Oba krémy sú hypoalergénne a neobsahujú farbivá ani parabény.

Kozmetická sada MIXA Hyalurogel Duopack 2× 50 ml

Účinné zloženie

Účinná kombinácia kyseliny hyalurónovej a glycerínu na seba nadviaže obrovské množstvo vody (až tisícnásobok svojej hmotnosti) a účinne ju udrží v tkanive, v tomto prípade v koži. Výsledok sa už po pár použitiach odrazí na pleti, ktorá bude vyživená, hydratovaná a jemná na dotyk. Navyše nezažijete nepríjemné vedľajšie účinky či alergické reakcie; krém neobsahuje žiadne farbivá ani alergény, je hypoalergénny a testovaný na citlivej pleti. Nočný krém je obohatený o vyživujúci ľaničníkový olej, ktorý vytvára ochrannú vrstvu a zabraňuje tak strate vlhkosti počas noci.

Kozmetická sada MIXA Hyalurogel Duopack 2× 50 ml

Ako používať krémy Mixa?

Denný krém aplikujte každé ráno a nočný krém večer pred spaním, vždy na dôkladne vyčistenú tvár a krk a jemnými krúživými pohybmi vmasírujte. Vyhnite sa očným partiám.

Kozmetická sada MIXA Hyalurogel Duopack 2× 50 ml

Kľúčové vlastnosti sady Mixa Hyalurogel Duopack – denný a nočný krém

  • Výhodné balenie pleťových krémov od Mixa
  • Kozmetická súprava obsahuje denný a nočný krém
  • Určené pre ženy so suchou, dehydratovanou a citlivou pokožkou
  • Nočný krém zabraňuje strate vlhkosti počas noci a regeneruje oslabenú kožnú bariéru
  • Denný krém preniká hlboko do pleti a intenzívne ju hydratuje
  • Kyselina hyalurónová pomáha zadržiavať vodu v pokožke a redukuje nepríjemný pocit suchosti
  • Zloženie bez farbív a parabénov
  • Prípravky sú hypoalergénne

Zloženie

Zloženie denného hydratačného krému:
Aqua/Water, Glycerin, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Ammonium Polyacryldimethyltauramide/Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, BHT, Biosaccharide Gum-1, Caprylyl Glycol, Coper Gluconate, Dimethiconol, Disodium EDTA, Magnesium Aspartate, Phenoxyethanol, Poloxamer 338, Sodium Hyaluronate, T-Butyl Alcohol, Xanthan Gum, Zinc Gluconate, Parfum/Fragrance (F.I.L. B181251/1)

Zloženie nočného krému:
Aqua / Water, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Pentylene Glycol, Propanediol, Cetyl Esters Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-6 Distearate, Jojoba Esters, Behenyl Alcohol, Acacia Decurrens Flower Cera/Acacia Decurrens Flower Wax, Acrylamide / Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Camelina Sativa Seed Oil, Capryloyl Salicylic Acid Cetyl Alcohol, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Helianthus Annuus Seed Cera/Sunflower Seed Wax Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Isohexadecane Phenoxyethanol, Polyglycerin-3, Polyglyceryl-3 Beeswax, Polysorbate 80, Sodium Hyaluronate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sorbitan Oleate, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Perfume/Fragrance


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Hydratačný Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Na deň aj noc Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIXA Hyalurogel Duopack 2× 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIXA Hyalurogel Duopack 2× 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIXA Hyalurogel Duopack 2× 50ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií