Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

MIXA Intense Care Dry Skin Rich Body Milk 250 ml

Zobraziť katalóg
MIXA Intense Care Dry Skin Rich Body Milk 250 ml
5 7 hodnotení
Telové mlieko , typ pleti: suchá, účinok: hydratácia - 14,80 €/1 l
Kód:  TM414 Produktové číslo:  3600550848496 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIXA Intense Care Dry Skin Rich Body Milk 250 ml Predaj skončil

MIXA Intense Care Dry Skin Rich Body Milk 250 ml

Intenzívne vyživujúce telové mlieko MIXA Intense Care Dry Skin Rich Body Milk s objemom 250 ml je špeciálne vyvinuté pre starostlivosť o suchú pokožku, ktorá je citlivejšia a náchylnejšia na podráždenie. Vďaka bohatému zloženiu s vysoko účinnými zložkami dodáva pokožke potrebnú výživu, hydratuje ju a poskytuje jej úľavu od nadmerného vysušenia. Jeho ultra ľahká textúra sa veľmi dobre vstrebáva a nezanecháva mastný film. Praktické balenie s pumpičkou umožňuje jednoduchú aplikáciu. Prípravok bol dermatologicky testovaný, neobsahuje parabény. Môžete ho použiť aj na detskú pokožku.

Aktívne látky:
Alantoín okamžite zvlhčuje suchú pokožku a zanecháva ju vláčnu, jemnú a žiarivú.

Použitie:
Prípravok aplikujte po kúpeli, či sprchovaní na suchú pokožku a jemnými krúživými pohybmi ho vmasírujte.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre suchú pokožku.

Zloženie:
Aqua/water, Glycerin, Petrolatum, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Allantoin, Paraffinum liquidum/mineral oil, Aluminum starch octenylsuccinate, Cetyl alcohol, Dimethicone, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Caprylyl glycol, Citral, Citric acid, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, T-butyl alcohol, Xanthan gum, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Objem
250 ml Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Suchá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou šarži produktu máte ? Máte ještě 28N702 ( mléko je lososové barvy ) , nebo již novou řadu 28P301 ( mléko je bílé barvy ) . Sháním původní starou šarži 28N702, která mi vyhovovala . Děkuji za informaci.

Diskusia a poradňa k MIXA Intense Care Dry Skin Rich Body Milk 250 ml
Príslušenstvo pre MIXA Intense Care Dry Skin Rich Body Milk 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIXA Intensive Nourishment Rich Body Milk 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIXA Intensive Nourishment Rich Body Milk 250 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií