AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

MIXA Intensive Care Dry&Sensitive Skin – Anti-Dryness pack

Zobraziť katalóg
MIXA Intensive Care Dry&Sensitive Skin – Anti-Dryness pack
Darčeková sada – obsahuje: MIXA Anti-dryness micelárna voda proti vysušovaniu pleti 400ml + MIXA Extreme Nutrition vyživujúci krém 50ml - 2,20 €/100 ml
Kód:  VBAL289 Produktové číslo:  8592807145364 Stránky výrobcu
MIXA Intensive Care Dry&Sensitive Skin – Anti-Dryness pack Predaj skončil

MIXA Intensive Care Dry&Sensitive Skin – Anti-Dryness pack

Darčeková súprava intenzívnej starostlivosti o suchú a citlivú pokožku MIXA Intensive Care Dry&Sensitive Skin zahrnie vašu pleť bohatou výživou a maximálnou hydratáciou s micelárnou vodou Anti-dryness a výživným krémom Extreme Nutrition.  

Hlavné vlastnosti darčekovej súpravy MIXA Intensive Care Dry&Sensitive Skin

  • Súprava 2 prípravkov MIXA Intensive Care pre dokonalú starostlivosť o suchú a citlivú pokožku
  • Zabezpečí perfektnú výživu a hydratáciu vďaka šetrnému zloženiu
  • Obsahuje micelárnu vodu pre čistenie pleti a hypoalergénny krém
  • Intenzívna starostlivosť vhodná pre ženy

Micelárna voda MIXA Anti-dryness

Micelárna voda MIXA Anti-dryness ako expert na citlivú pokožku šetrne odstráni z tváre a očí všetky nečistoty. Svojim hypoalergénnym zložením s pH 5,5 rešpektuje ochrannú bariéru pleti a zabraňuje jej vysušovaniu. Vďaka obsahu glycerínu a panthenolu pleť upokojuje, regeneruje a dodá jej toľko potrebnú hydratáciu. Micelárna voda Anti-dryness zanechá pleť a oblasť očí dokonale čistú a sviežu po celý deň.

Aplikácia:
Na vatový tampón naneste potrebné množstvo micelárnej vody a jemnými pohybmi dôkladne ošetrite tvár a oblasť očí. 

Zloženie:
Aqua/Water, Hexylene Glycol, Glycerín, Citric Acid, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Panthenol, Peg-60, Hydrogenated Castor Oil, Poloxamér 184, Polyaminopropyl biguanidy, Parfum/Fragrance

Výživný krém Extreme Nutrition

Suchá, citlivá a unavená pleť skrátka potrebuje oživiť! Riešenie prináša pleťový krém MIXA Extreme Nutrition, ktorý zaistí pokožke s poškodenou ochrannou bariérou bohatú výživu a dokonalú hydratáciu. Obsah pupalkového oleja s glycerínom dodá veľmi suchej pokožke intenzívnu starostlivosť s okamžitým pocitom úľavy a miernejšou reakciou na vonkajšie podráždenie. Výživný krém Extreme Nutrition s hypoalergénnym zložením sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Produkt bol vyrobený vo Francúzsku. 

Aplikácia:
Krém nanášajte na pleť ráno aj večer a jemnými ťahmi rozotrite vždy smerom od stredu tváre.

Zloženie:
Aqua/Water, Glycerín, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Alcohol Denat.M Etylhexyl palmitate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Myristyl Myristate, Niacínamid, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, myristyl Malate Phosphonic Acid, Oenothera biennis Oil/Evening Primrose Oil, Peg-100 Stearate, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Parfum/Fragrance

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Suchá Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Suchá Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIXA Intensive Care Dry&Sensitive Skin – Anti-Dryness pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIXA Intensive Care Dry&Sensitive Skin - Anti-Dryness pack.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií