AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerance 50 ml

Zobraziť katalóg
MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerance 50 ml
Krém na tvár - pre hydratáciu, upokojenie a redukciu reaktivity intolerantnej pleti - 200 €/1 l
Kód:  TM292 Produktové číslo:  3600550925852 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerance 50 ml Predaj skončil

MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerance 50 ml

Upokojujúci hydratačný krém MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerancia s objemom 50 ml je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o intolerantnú pleť, ktorá je veľmi citlivá a zraniteľná voči vonkajším agresívnym vplyvom, zle reaguje na niektoré starostlivosti, páli, štípe a vytvára nepríjemné pocity. Stará o najkrehkejšiu oblasť očných kontúr. Veľmi jemné zloženie krému pokožku intenzívne upokojuje, dodáva jej potrebnú hydratáciu a výživu. Redukuje reaktivitu pokožky a umožňuje jej optimálnu toleranciu. 

Prípravok je hypoalergénny a nekomedogénny, neobsahuje parabény. Dermatologicky testovaný na citlivej pleti. Vytvorený pod lekárskym dohľadom s obmedzeným množstvom ingrediencií pre minimalizáciu rizika alergie. Po celú dobu používania je chránený pred znečistením vzduchotesnou dózou. Doprajte svojej pleti upokojujúcu starostlivosť jedinečného krému Mixa Light Pro-Tolerancia.

Aktívne látky:
Hydratačný krém MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerancia obsahuje komplex Omega-PP, ktorý zmierňuje podráždenie a pocity svrbenia a pnutia.

Účinky:
Pravidelnou aplikáciou deň za dňom dochádza k zníženiu reaktivity pokožky, intolerantná pleť sa stáva odolnejšou voči okolitým vplyvom. Pleť je upokojená a hydratovaná, nadobúda pocit pohodlia bez nežiaduceho podráždenia, pnutia a svrbenia.

Použitie:
Prípravok aplikujte na pleť tváre a očného okolia, krúživými pohybmi jemne vmasírujte.

Zloženie:
aqua/water, propanediol, caprylic/Capric triglyceridy, dimethicone, Niacínamid, glycerín, pentylene glycol, Butyrospermum parkii butter/shea butter, stearyl dimethicone, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, propylene glycol, synthetic wax, Acrylat es/c10 -30 alkyl acrylate crosspolymer, Acrylonitrile/methylmethacrylate/vinylidene chloride copolymer, p-anisic acid, BHT, citric acid, glyceryl isostearate, izobután, poloxamér 338, sodium hyaluronate, t-butyl alcohol

 

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Upokojujúci Hotovo!
Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Upokojujúci Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: MIXA Atopiance 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerance 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIXA Pro-Tolerance Light Soothing Moisturizer 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIXA Soothing Moisturizer Light Pro-Tolerance hidratáló krém, 50 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií