AlzaPlus+ drogerie MPLA318265

Motherbox – Súprava pre dievčatko

Zobraziť katalóg
Motherbox – Súprava pre dievčatko
Detská darčeková sada – plná darčekov pre mamičky aj bábätká ako sú: pohánkové mojkadlo, prianie, látková plienka T-tomi, cumlík NUK fashion Classic, detská knižka, kozmetika Nobilis Tilia a Klorane BéBe, vlhčené obrúsky Attitude, pozvánka na fotenie do ateliéru Yesphoto
Kód:  BABY6160 Produktové číslo:  motherboxdívka

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motherbox – Súprava pre dievčatko Predaj skončil

Motherbox – Súprava pre dievčatko

Krásna a predovšetkým praktická súprava pre mamičky a bábätká Motherbox obsahuje veľa darčekov, ktoré potešia. Mamičkám pomôžu nielen v prvých dňoch po narodení dieťatka, ale aj v nasledujúcich týždňoch a mesiacoch. V pásikavej ružovo-bielej krabici nájdete aj poklady ako nahrievacie pohánkové mojkadlo, cumlík NUK, optimálny na prirodzený vývoj čeľuste , fľaštičku Active Cup s nekvapkajúcim náustkom pre aktívne deti, detskú knižočku, látkovú plienku zo 100 % bavlny, vlhčené obrúsky, kozmetické prípravky pre bábätko aj mamičku. Pre radosť je potom určené prianie k narodeniu bábätka a pozvánka do ateliéru Yesphoto s 30 % zľavou na fotenie, kde vytvoria profesionálne fotografie podľa želania. Darujte mamičke úžasnú súpravu Motherbox pre narodené dievčatko!

Obsah súpravy Motherbox pre dievčatko:
1× darčeková ružovo-biela krabica so saténom vo vnútri
1× pohánkové mojkadlo Motherbox
1× prianie Motherbox
1× látková plienka 100 % bavlna T-tomi
1× cumlík NUK, fľaštička Active Cup
1× detská knižka Svojtka & Co – Kde bývajú zvieratká, jemný dotyk
1× sprchový gél pre deti Klorane Bébé 50 ml
1× kúpeľový olej pre deti Nobilis Tilia mandarínka 30 ml
1× hydrofilný intímny olej pre ženy FEMA 30 ml
1× katalóg produktov
1× balenie vlhčených obrúskov Attitude 72 ks
1× pozvánka do ateliéru Yesphoto s 30 % zľavou na fotenie

Nahrievacie pohánkové mojkadlo Motherbox

Nahrievacie pohánkové mojkadlo Motherbox vďaka svojej pohánkovej výplni príjemne šuští a dobre sa tvaruje pri uchopení aj tými najmenšími ručičkami. Upokojuje nervový systém a prispieva k rýchlejšiemu a plynulejšiemu zaspávaniu dieťaťa. Veľkým pomocníkom je aj v prípade zablokovania krčnej chrbtice mamičky a následnej bolesti chrbta, hlavy, ramien a zátylku. Uľavuje tiež od bolesti chrbtice, kĺbov, dutiny ústnej, očí a trojklanného nervu. Zaobstarajte si mojkadlo z pohánky na lepší spánok a pokoj vášho dieťaťa!

Vlastnosti pohánkového mojkadla Motherbox:

  • Uspávadlo Motherbox má tvar medvedíka, je ručne maľované, plnené pohánkou
  • Rozmery 24 × 20 cm
  • Jemný šuchot pohánky upokojuje, má antistresové účinky
  • Má schopnosť akumulovať teplo, je antialergický
  • Nahriate uspávadlo uľavuje od bolesti po priložení na postihnuté miesto
  • Vďaka vysokému obsahu kyseliny kremičitej pôsobí proti geopatogénnym zónam

Použitie:
Vložte pohánkové mojkadlo Motherbox pred spaním do detských rúk. Pri bolestiach nahrejte mojkadlo na radiátore, kachľovej peci alebo slnku a takto nahriaty ho priložte na boľavé miesto.

Klorane Bébé Gentle Foaming Gel – detský sprchový gél (50 ml)

Klorane Bébé Gentle Foaming Gel je sprchový gél na telo a vlásky pre bábätká od narodenia. Z gélovej textúry ľahko vytvoríte jemnú penu, ktorá účinne čistí a osviežuje citlivú detskú pokožku . Sprchový gél upokojuje pokožku a navonia ju príjemnou vôňou. Používajte pre svoje bábätko šetrný detský sprchový gél Klorane Bébé!

Vlastnosti sprchového gélu Klorane Bébé:

  • Čistí a upokojuje citlivú detskú pokožku
  • Gentle Foaming Gel rešpektuje hydrolipidický film, má neutrálne pH
  • Neobsahuje mydlo, je hypoalergénny
  • Bez farbív, konzervačných látok a parabénov

Aktívne látky:

  • Extrakt z nechtíka lekárskeho – zjemňuje pokožku, upokojuje, má okamžité hojivé účinky

Typ pokožky:
Pre citlivú pokožku bábätiek.

Použitie:
Na mokrú pokožku a vlásky naneste potrebné množstvo gélu a napeňte, po umytí dôkladne opláchnite. U bábätiek a batoliat stačí kúpeľ každý druhý deň, po každom kúpaní pokožku osušte a ošetrite krémom alebo olejom.

Nobilis Tilia – kúpeľový detský olej mandarínka (30 ml)

Kúpeľový olej s vôňou mandarínky zvláčňuje citlivú detskú pokožku a zabraňuje jej nadmernému odmasteniu. Vďaka sladkej vôňi mandarínok je u detí veľmi obľúbený, prináša pocit pokoja a pohody. Chráni pokožku pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Chráňte pokožku vašich najmenších, do každého kúpeľa používajte olej Nobilis Tilia s vôňou mandarínky! 

Aktívne látky:

  • Éterický mandarínkový olej – má upokojujúce a relaxačné účinky
  • Éterický pomarančový olej – upokojuje a posilňuje pokožku
  • Sójový olej – zmäkčuje a zvláčňuje pokožku

Typ pokožky:
Pre citlivú detskú pokožku.

Použitie:
Pridajte 1 polievkovú lyžicu kúpeľového oleja do teplého kúpeľa. U dojčiat postačí 1 kávová lyžička do malej vaničky.

Zloženie:
Glycine Soja Oil (sójový olej v bio kvalite), Polyglyceryl-4 Oleate (prírodný emulgátor na báze glycerínu a rastlinného oleja), Citrus Nobilis Oil (éterický olej mandarínkový), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (éterický olej pomarančový sladký), Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate (prírodný emulgátor a stabilizátor), Lecithin (fosfolipidy), Limonene*, Linalool*, Citral*. * – z prírodných éterických olejov.

Nobilis Tilia FEMA – gél na intímnu hygienu (30 ml)

Máte nepríjemné pocity a cítite určité nepohodlie v intímnych partiách? Na odstránenie týchto problémov vyskúšajte Nobilis Tilia FEMA gél na intímnu hygienu s obsahom hojivých a upokojujúcich éterických olejov. Jemný gél účinne uľavuje a upokojuje podráždenú pokožku a vonkajšiu sliznicu pri mykózach a svrbení. Nezabudnite, pokojná mamička prispieva aj k pokoju svojho bábätka!

Aktívne látky:

  • Sójový olej – zmäkčuje a zvláčňuje pokožku
  • Glycerín – hĺbkovo pokožku hydratuje, udržuje optimálnu hladinu vlhkosti
  • Éterický myrhový olej – má antibakteriálne a hojivé účinky

Použitie:
Nanášajte v tenkej vrstve na pokožku a sliznice vonkajšej časti intímnych partií. Môže sa použiť aj na ošetrenie perianálnej oblasti.

Zloženie:
Aqua (demineralizovaná voda), Glycine Soja Oil (sójový olej v bio kvalite), Polyacrylamide (gélotvorné činidlo), C13-14 Isoparaffin (parafínový olej, rozpúšťadlo), Laureth-7 (etoxylovaný laurylalkohol, solubilizér), Glycerín (hydratačná látka), Lecithin (fosfolipidy), Panthenol (D-Panthenol, hydratačná zložka), Ascorbyl Palmitate (askorbyl palmitát, antioxdiant), PEG-8 (polyetylénglykol, rozpúšťadlo), Tocopherol (vitamín E, antioxidant), Ascorbyl palmitate (askorbyl palmitát, antioxdiant), ascorbic Acid (vitamín C, antioxidant), Citric Acid (kyselina citrónová, regulátor pH), Commiphora Myrrha Oil (éterický olej myrhový), Citrus bergamia Peel Oil Expressed (éterický olej bergamotový), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (éterický olej Tea Tree, čajovníkový), Pelargonium graveolens Oil (éterický olej z pelargónie vonné), Phenoxyethanol (konzervant), Benzoic Acid (kyselina benzoová, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky), Dehydroacetic Acid (kyselina dehydrooctová, konzervant), Ethylhexylglycerin (derivát glycerínu, zosilňuje konzerváciu), Polyaminopropyl Biguanidy (konzervant), Limonene*, Linalool*, Citral*. * – z prírodných éterických olejov.

Attitude – vlhčené obrúsky (72 ks)

Vlhčené obrúsky sú dnes už nenahraditeľnými pomocníkmi každej mamičky. Sú vždy po ruke, keď sa dieťa zašpiní, spotí sa, alebo je potrebné utrieť zadoček. Obrúsky Attitude sú vhodné na citlivú detskú pokožku, sú hypoalergénne a boli testované nezávislým laboratóriom. Obsahujú blahodarné výťažky z aloe vera a harmančeka. Na čistú a sviežu pokožku vášho bábätka alebo batoľaťa používajte vlhčené obrúsky Attitude!

Vlastnosti vlhčených obrúskov Attitude:

  • Vlhčené obrúsky sú 100 % rozložiteľné, v toalete splachovateľné
  • Sú hypoalergénne, vhodné na citlivú detskú pokožku
  • Neobsahujú chlór, parabény ani ďalšie škodlivé chemické látky
  • Špeciálna ochrana zatvárania bráni vysychaniu obrúskov

Aktívne látky:

  • Výťažky z aloe vera – zabezpečujú hydratáciu buniek, hĺbkovo regenerujú pokožku
  • Výťažky z harmančeka – upokojujú pokožku, zmierňujú začervenanie, majú hojivé účinky, priaznivo pôsobia na revitalizáciu pokožky pri jej poškodení

Použitie:
Jemne utierajte detskú pokožku vlhčenými obrúskami Attitude, podľa potreby znovu opakujte. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Motherbox – Súprava pre dievčatko Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motherbox - Sada pro holčičku.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií