AlzaPlus+ děti MPLA318265

MOTOROLA EASE 34

Zobraziť katalóg
MOTOROLA EASE 34
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, nočné videnie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia), detská jednotka sa nabíja zo siete a rodičovskú jednotku nabíja sieť alebo batéria
Kód:  BABY11510 Produktové číslo:  5012786043671 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MOTOROLA EASE 34

Doprajte vášmu potomkovi maximálne bezpečie v detskej postieľke. MOTOROLA EASE 34 je detská pestúnka, ktorá zabezpečí prenos zvuku a tiež obrazu. Aby bol zvuk pestúnky dokonale čistý, je jeho prenos vyriešený digitálne a jednoducho dosiahne až do vzdialenosti 300 m. Prednosťou tejto detskej pestúnky je veľký počet kanálov a oproti analógovým pestúnkam vysiela na vyššej frekvencii, takže sa hodí do husto zaľudnených oblastí, kde môže byť signál veľmi rušený. Pokiaľ sa ale signál úplne preruší, zaregistrujete to vďaka tónu, ktorý začne pestúnka vydávať. Zdroj, ktorý slúži ako napájanie pre rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Jednotke dodáva energiu sieť (230 v). Na okraji záujmu nezostáva ani pekný dizajn, vďaka ktorému sa detská pestúnka stane nenápadným doplnkom interiéru.

Hlavné vlastnosti detskej pestúnky MOTOROLA EASE 34

  • Kvalitná detská video pestúnka na kontrolu bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah signálu až 300 m
  • Napájanie hlavnej (rodičovskej) jednotky: Sieť (230 V) a Batéria
  • Zdroj detskej časti pestúnky: Sieť (230 V)
  • Štýlový dizajn detskej pestúnky

Ďalšie funkcie, ktoré ponúka pestúnka Motorola

S modernými technológiami prichádza aj veľa vychytávok, ktoré dopĺňajú hlavnú funkciu pestúnky. Veľmi užitočný je režim nočného videnia, ktorý umožňuje kontrolu dieťaťa aj v zhasnutej izbičke. Pestúnke nechýba ani možnosť obojstranného prenosu. Akonáhle spoznáte, že sa dieťa v postieľke hýbe a nechce spať, môžete ho upokojiť hlasom, než za ním pôjdete. Ak sa stretávate s vyšším hlukom v miestnosti, na pestúnke sa dá ľahko regulovať hlasitosť, ako potrebujete. Praktický uspávací režim je vychytávkou, ktorá z pestúnky robí všestranného pomocníka. Prístroj tak dokáže bábätko nielen sledovať, ale ešte dieťaťu prehrá upokojujúcu melódiu pred spaním.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, skutečně je dětská jednotka na baterie? Pán v recenzi píše "Dětská jednotka nemá vlastní baterii. V popisu bylo/je uvedené, že dětská jednotka se napájí z baterie. Není pravda.". Bylo by prosím možné toto ověřit? Děkuji

Dobrý den. Je možné obě jednotky napájet i přes kabel?

dobry den, prosim vas ako dlho vydrží batéria na detskej kamere a ako dlho na rodičovskej jednotke? Dakujem

Dobrý den, můžete mi potvrdit, že kamerovou jednotku je opravdu také možné napájet na baterku, jako rodičovskou jenotku? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k MOTOROLA EASE 34
Príslušenstvo pre MOTOROLA EASE 34 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOTOROLA EASE 34. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOTOROLA EASE 34.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií