Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Protiplnění

Motorola EASE 35 2 kamery

Zobraziť katalóg
Motorola EASE 35 2 kamery
5 1 hodnotení
Detská pestúnka s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, detskú jednotku napája sieť (230 V), s displejom, s WiFi pripojením, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, regulácia hlasitosti, indikácia slabej batérie, nočné videnie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY13110 Produktové číslo:  5012786045415 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola EASE 35 2 kamery

Zaistite si dokonalý prehľad nad tým, čo sa deje v detskej postieľke. Motorola EASE 35 2 kamery je detská pestúnka, ktorá zaistí prenos zvuku a tiež obrazu. Krištáľovo čistý zvuk pestúnky sa prenáša digitálne a jednoducho dosiahne až do vzdialenosti 300 m. Táto detská pestúnka je vybavená hneď niekoľkými kanálmi a je zvyknutá pracovať na vyššej frekvencii, hodí sa tak aj do mesta, kde môže byť prenos signálu rušený rôznymi prekážkami. Zdrojom pre hlavnú, rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Energiu detskej jednotke obstará sieť (230 v). V neposlednom rade neujde pozornosti ani pekný dizajn , vďaka ktorému pestúnka krásne splynie s interiérom vášho domova.

Zaujímavé parametre baby pestúnky Motorola EASE 35 2 kamery

  • Praktická video pestúnka pre dohľad nad bábätkom
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah signálu až 300 m
  • Napájanie rodičovskej časti pestúnky: Sieť (230 V) a batéria
  • Napájanie detskej jednotky: Sieť (230 V)
  • Elegantný dizajn detskej pestúnky

Funkcie, ktoré ponúka detská pestúnka Motorola

Spoločne s modernými technológiami prichádza veľa nových funkcií. Prístroj má zabudovaný aj režim nočného videnia, ktorý uľahčuje sledovanie vášho potomka, aj keď je v izbičke zhasnuté. K dokonalosti pestúnky nechýba ani možnosť obojstranného prenosu. Ak zistíte, že dieťa nespí a plače, dá sa cez pestúnku utíšiť prostredníctvom vášho hlasu. Ak sa stretávate s vyšším hlukom v miestnosti, jednoducho stačí na ovládaní zvýšiť hlasitosť. Šikovný uspávací režim príde vhod každému rodičovi. Prístroj je teda nielen jednotkou na stráženie bábätka, ale vďaka uspávanke, ktorú má nahranú, vám pomôže dieťa pokojne aj uspať.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je táto kamera vhodná pre dvojičky? Sú v balení dve kamery a ak áno dajú sa súčasne pozerať a ovládať na rodičovskej jednotke?

dobrý deň dajú sa kamery aj diaľkovo ovládať pohyb a aký je rozsah pohybu. ďakujem

Diskusia a poradňa k Motorola EASE 35 2 kamery
Príslušenstvo pre Motorola EASE 35 2 kamery Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola EASE 35 2 kamery. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola EASE 35 2 kamera.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií