AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

Motorola MBP 481

Zobraziť katalóg
Motorola MBP 481
Detská pestúnka s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája batéria, detskú jednotku napája sieť (230 V), s displejom, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, eco režim a nočné videnie
Kód:  BABY7983 Produktové číslo:  5012786801448 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP 481

Zaistite si chvíľu pokoja a majte kontrolu nad vaším bábätkom pokojne z obývacej izby. Motorola MBP 481 je detská pestúnka, ktorá prenáša ako zvuk, tak aj obraz. Zvuk sa prenáša digitálne a dosiahne až do 300 m. Detská pestúnka je vybavená hneď niekoľkými kanálmi a od analógových pestúnok sa líši vysielaním na vyšších frekvenciách, preto je ideálna aj do miest a husto zasieťovaných oblastí, kde je všeobecne zvýšené riziko rušenia signálu. Ak náhodou signál stratíte, pestúnka vás upozorní krátkym tónom. Zdroj, ktorý napája rodičovskú jednotku je batéria. Detskej jednotke slúži ako napájanie sieť (230 v). Páčiť sa vám bude aj elegantné spracovanie, pestúnka tak pasuje snáď do každého interiéru.

Zásadné prednosti baby monitora Motorola MBP 481

  • Praktická video pestúnka na kontrolu bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah pokrytia až 300 m
  • Zdroj hlavnej (rodičovskej) jednotky: batéria
  • Napájanie detskej jednotky: Sieť (230 V)
  • Štýlový dizajn detskej pestúnky

Obľúbené vychytávky detskej pestúnky Motorola

S modernými technológiami prichádza aj veľa vychytávok, ktoré dopĺňajú hlavnú funkciu pestúnky. Príjemnou funkcionalitou je aj režim nočného videnia, ktorý umožňuje kontrolu dieťaťa aj v zhasnutej izbičke. Prekážku netvorí ani zvýšená hlučnosť v mieste, kde pestúnku máte, proste si nastavíte vyššiu hlasitosť.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dočetli jsme se, že tento přístroj lze spárovat až se 4mi kamerami. Jen nemůžeme najít jak koupit pouze kameru. Dá se koupit kamera i samostatně? Děkuji za odpověd

Dobrý den, lze tento model umístit na stativ? Děkuji, Michaela

Dobry den, muzete prosim overit, ze je detska jednotka opravdu napajena baterii? Dekuji Jaroslav Urik

Diskusia a poradňa k Motorola MBP 481
Príslušenstvo pre Motorola MBP 481 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 481. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola MBP 481.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií