Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA315842

Motorola MBP 667 HD Connect

Zobraziť katalóg
Motorola MBP 667 HD Connect
Detská pestúnka – s frekvenciou 2.4GHz FHSS (pre lokálne prezeranie), WiFi bezdrôtové pripojenie, Eco režim, 2.8" farebný displej, dosah až 300m, obojsmerná komunikácia, uspávanky
Kód:  BABY6626 Produktové číslo:  5012786802063 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP 667 HD Connect

Motorola MBP 677 HD Connect je detský monitor s 2,8" displejom, WiFi pripojením a duálnym režimom, ktorý vám umožní dohliadať na vaše dieťa odkiaľkoľvek a premení váš smartphone alebo tablet na plnohodnotný video monitor. Pestúnka obsahuje funkciu digitálneho zoomu, infračerveného nočného videnia a možnosť obojsmernej komunikácie. Kedykoľvek zistíte, čo sa deje a okamžite môžete komunikovať so svojím dieťaťom. Video pestúnka má dosah až 300 m, ovládanie hlasitosti, vizuálny indikátor akustickej hladiny. Zvláda strážiť aj pohyb, zvuk a teplotu v reálnom čase. Ďalšou užitočnou funkciou je možnosť diaľkového streamovania videa v HD kvalite (720p) a púšťanie uspávaniek. ECO režim pri použití v byte znižuje vysielací výkon a tým aj spotrebu energie.

Kľúčové vlastnosti opatrovateľky Motorola MBP 677 HD Connect

  • Bezdrôtová konektivita cez WiFi
  • 2,8" displej
  • Diaľkový digitálny zoom
  • Infračervené nočné videnie
  • Motorola umožňuje obojsmernú komunikáciu
  • Pestúnka kontroluje pohyb, zvuk i teplotu v miestnosti
  • Možnosť streamovania videa v HD kvalite
  • Dosah opatrovateľky je 300 m
  • Uspávanky
  • ECO režim

Jednoduché spojenie

Kamera funguje cez zabezpečený cloud s názvom Hubble. Hubble aplikácia je k dispozícii zadarmo pre streamovanie a inteligentnú notifikáciu do smartphonu, tabletu alebo PC. Bezdrôtová konektivita je zaistená cez WiFi (pre vzdialené sledovanie) a 2,4 GHz FHSS (pre lokálne prezeranie) na kompatibilných smart telefónoch, tabletoch a počítačoch.

Obsah balenia:
Detská pestúnka
Napájací adaptér
Rodičovská jednotka
Nabíjacie batérie
2 adaptéry
Rýchla užívateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S displejom, S WiFi pripojením, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Eco režim, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Motorola MBP 667 HD Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 667 HD Connect.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií