PET MPLA318265

Motorola MBP 67 HD Connect

Zobraziť katalóg
Motorola MBP 67 HD Connect
5 2 hodnotení
Detská pestúnka s prenosom obrazu (video), prenos zvuku prebieha digitálne, detskú jednotku napája sieť (230 V), inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), s WiFi pripojením, senzor teploty, obojstranný prenos, eco režim a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY6627 Produktové číslo:  5012786802049 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP 67 HD Connect

Motorola MBP 67 HD Connect je HD Wi-Fi video kamera, ktorá vám umožňuje dohliadať na vaše dieťa odkiaľkoľvek a premení váš smartphone alebo tablet na plnohodnotný video monitor. Pestúnka obsahuje funkciu diaľkového digitálneho zoomu, infračerveného nočného videnia a možnosť obojsmernej komunikácie. Kedykoľvek môžete zistiť, čo sa deje a okamžite môžete komunikovať so svojím dieťaťom. Video pestúnka zvláda navyše strážiť aj pohyb, zvuk a teplotu v reálnom čase. Ďalšou užitočnou funkciou je možnosť diaľkového streamovanie videa v HD kvalite (720p) a púšťanie uspávaniek. ECO režim pri použití v byte znižuje vysielací výkon a tým aj spotrebu energie. Kameru MBP 67 je možné použiť ako ďalšiu doplnkovú kameru k pestúnke MBP 667.

Kľúčové vlastnosti pestúnky Motorola MBP 67 HD Connect

  • Bezdrôtová konektivita cez Wi-Fi
  • Diaľkový digitálny zoom
  • Infračervené nočné videnie
  • Motorola umožňuje obojsmernú komunikáciu
  • Pestúnka kontroluje pohyb, zvuk aj teplotu v miestnosti
  • Možnosť streamovania videa v HD kvalite
  • Uspávanky
  • ECO režim

Jednoduché spojenie

Kamera funguje cez zabezpečený cloud s názvom Hubble. Hubble aplikácia je k dispozícii zadarmo na streamovanie a inteligentnú notifikáciu do smartphonu, tabletu alebo PC. Bezdrôtová konektivita je zaistená cez Wi-Fi na kompatibilných smartphonoch, tabletoch a počítačoch.

Obsah balenia:
Detská pestúnka
Napájací adaptér
Rýchla užívateľská príručka

 

Parametre a špecifikácia

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vytváří si chůvička vlastní síť wifi nebo je potřeba připojit k domovní wifi = nelze použít tam kde wifi není?

Diskusia a poradňa k Motorola MBP 67 HD Connect
Príslušenstvo pre Motorola MBP 67 HD Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 67 HD Connect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola MBP 67 HD Connect.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií