Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti MPLA310401 - SK

Motorola MBP 845 HD Connect

Zobraziť katalóg
Motorola MBP 845 HD Connect
4,3 8 hodnotení
Detská pestúnka – video s 5.0" farebným displejom, s Wi-Fi bezdrôtovým pripojením, dosah až 300m, detská jednotka na adaptér, ECO režim, obojsmerná komunikácia, uspávanky, možnosť pripojenia až 4 kamier
Kód:  BABY7650 Produktové číslo:  5012786802025 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP 845 HD Connect

Motorola MBP 845 HD Connect je detská pestúnka s 5,0" displejom, Wi-Fi pripojením a duálnym režimom, ktorý vám umožní dohliadať na vaše dieťa odkiaľkoľvek a premení váš smartfón alebo tablet na plnohodnotný videomonitor. Pestúnka obsahuje funkciu digitálneho zoomu, infračerveného nočného videnia a možnosť obojsmernej komunikácie. Kedykoľvek tak zistíte čo sa deje a okamžite môžete komunikovať so svojím dieťaťom. Videopestúnka má dosah až 300 m, ovládanie hlasitosti a vizuálny indikátor akustickej hladiny. Dokáže sledovať pohyb, zvuk a teplotu v reálnom čase. Ďalšou užitočnou funkciou je možnosť diaľkového streamovania videa v HD kvalite (720p) a púšťanie uspávaniek. ECO režim pri použití v byte znižuje vysielací výkon, a teda aj spotrebu energie.

Kľúčové vlastnosti opatrovateľky Motorola MBP 845 HD Connect

  • Bezdrôtová konektivita cez Wi-Fi
  • Veľký 5,0" displej
  • Diaľkový digitálny zoom
  • Infračervené nočné videnie
  • Motorola MBP 845 HD Connect umožňuje obojsmernú komunikáciu
  • Pestúnka kontroluje pohyb, zvuk i teplotu v miestnosti
  • Možnosť streamovania videa v HD kvalite
  • Dosah opatrovateľky je 300 m
  • Uspávanky
  • ECO režim

Jednoduché spojenie

Kamera opatrovateľky Motorola MBP 845 HD Connect funguje cez zabezpečený cloud s názvom Hubble. Hubble aplikácia je k dispozícii zadarmo na streamovanie a inteligentnú notifikáciu do smartfónu, tabletu alebo PC. Bezdrôtová konektivita opatrovateľky je zaistená cez Wi-Fi (na vzdialené sledovanie) a 2,4 GHz FHSS (na lokálne prezeranie) na kompatibilných telefónoch, tabletoch a počítačoch.

Obsah balenia:
1 detská jednotka
1 rodičovská jednotka
Dobíjateľná batéria 
2 adaptéry
Rýchla používateľská príručka

Napájanie rodičovskej jednotky:
Dobíjateľná batéria alebo adaptér

Napájanie detskej jednotky:
Adaptér


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S displejom, S WiFi pripojením, Senzor teploty, S full HD, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Eco režim, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné díky této chuvicce prostřednictvím aplikace v mobilu sledovat dite, i když budeme na jiném místě než dite a základní jednotka? Napr dite bude u babičky a my se z jiného místa můžeme podívat díky mobilu na miminko? Popřípadě nabizite nějakou videochuvicku s touto možnosti ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Motorola MBP 845 HD Connect
Príslušenstvo pre Motorola MBP 845 HD Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 845 HD Connect.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií