Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti MPLA310401 - SK

Motorola MBP 88 Connect

Zobraziť katalóg
Motorola MBP 88 Connect
5 1 hodnotení
Detská pestúnka s prenosom obrazu (video), prenos zvuku prebieha digitálne, detskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), s WiFi pripojením, senzor teploty, obojstranný prenos, eco režim a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY6260 Produktové číslo:  5012786802919 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP 88 Connect

Multifunkčná video pestúnka Motorola MBP 88 je tým pravým pomocníkom pri dohľade nad vašimi malými ratolesťami. Video pestúnka obsahuje vstavanú batériu s možnosťou bezdrôtového pripojenia, ktoré je vhodné pre vzdialené prezeranie. Vďaka šifrovaniu dát je zaručená maximálna bezpečnosť. Video pestúnku je možné používať v eko režime s možnosťou spárovania až 4 kamier. Video pestúnka je vybavená infračerveným nočným videním a mikrofónom s vysokou citlivosťou pre monitorovanie zvuku, pohybu, teploty, a zasielanie upozornení. Video pestúnku je možné otáčať, nakláňať, a približovať na diaľku. Vyhotovovanie snímok a videa je možné aj v rámci ručnej obsluhy. Súčasťou video pestúnky je aj 5 uspávaniek. Video pestúnku Motorola MBP 88 možno použiť aj ako doplnkovú kameru k súprave MBP 855.

Hlavné prednosti detskej video pestúnky Motorola MBP 88

  • Video pestúnka je napájaná batériami
  • Bezdrôtová technológia a pripojenie
  • Eko režim pre úsporné využívanie video pestúnky
  • Infračervené nočné videnie
  • Mikrofón s vysokou citlivosťou
  • Monitorovanie zvuku, pohybu, teploty, a zasielanie upozornení
  • Otáčanie, nakláňanie a priblíženie na diaľku
  • Vstavaná nabíjacia batéria v kamere video pestúnky
  • 5 uspávaniek/prirodzený zvuk
  • Ručné nahrávanie videa a vyhotovovanie snímok
  • Video pestúnka pracuje s aplikáciou Hubble App
  • Možnosť párovania až 4 kamier

Obsah balenia:
Detská kamera
1 adaptér (micro USB)
Rýchly návod na použitie
Stargrip - montážna súprava pre pripojenie kamery na rôzne povrchy (napr. detský kočík alebo postieľku)
 

Parametre a špecifikácia

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Motorola MBP 88 Connect a Motorola Focus 88 HD WiFi Děkuji

Kvalita obrazu?

Dobrý den, jak sparuji chuvicku se třetím zařízením? Musí mít všechny zařízení stejný účet v aplikaci Hubble? Máme každý s přítelem svůj účet, ale bohužel když se sparuji s chuvickou já pritelovi se sparovani smaže. Dekuji za odpověď

Dobrý den, jakou má chůvička výdrž? Jak často se musí nabíjet?

Dobrý den, zajímalo by mě jak přesně chuvička funguje přes tu aplikaci Hubble. Stačí si aplikaci stáhnout? Nebo je pak potřeba v aplikace něco dále platit? Jake jsou zkušenosti se “sledováním” z ciziny? Dekuji za odpověď

Pozdravujem neviem sa rozhodnúť medzi produktami detských pestúnok, zaujala ma Motorola MBP 88 Conect - je uvádzané, že je nabíjaná batériu / je aj na adaptér? Či čisto len batéria. Nočné videnie je dostačujúce?

mUZETE MI PORADIT PRIDAVNOU KAMERU K Motorola Digitální chůvička MBP854

Je kompatibilní s iOS 11??

funguje tato chůvička datovým stylem: chůvička - telefon? aby neodesílala data nejdřív na cloud a pak zpátky do sítě na koncové zařízení. chci jenom spojení chůvička - koncové zařízení v lokální síti.

Diskusia a poradňa k Motorola MBP 88 Connect
Príslušenstvo pre Motorola MBP 88 Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 88 Connect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola MBP 88 baba monitor.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií