Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti MPLA310401 - SK

Motorola MBP161

Zobraziť katalóg
Motorola MBP161
3,2 5 hodnotení
Detská pestúnka klasická (audio), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, detskú jednotku napája sieť (230 V), s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, technológia DECT, eco režim a osvetlenie
Kód:  BABY0336 Produktové číslo:  5012786033818 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP161

Detská opatrovateľka Motorola MBP161 vyniká špeciálnou DECT technológiou. Tá zaručuje bezpečnosť digitálneho komunikačného signálu, ktorý nemôže byť odpočúvaný. Digitálny audio baby monitor poteší svojím jednoduchým ovládaním a celou radou užitočných funkcií. Časovač starostlivosti o dieťa vám pripomenie, kedy je čas na kŕmenie, výmenu plienky alebo na uloženie na spánok. Nočným svetlom môžete detskú izba jemne osvetliť. Svetlo je možné zhasnúť aj vypnúť z rodičovskej jednotky. Pri zaspávaní bábätku pustite pokojnú uspávanku, na výber je päť melódií.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálny audio baby monitor
  • LCD displej s podsvietením
  • Dosah až 300 metrov
  • Mikrofón s vysokou citlivosťou
  • Obojsmerná komunikácia
  • Sledovanie izbovej teploty
  • Upozornenie na vybitú batériu

Obojsmerná komunikácia

Elektronická pestúnka je obojsmerná. Znamená to, že vám nielen podáva informácie o dieťati, môžete na neho aj pomocou rodičovskej jednotky hovoriť. Dosah je až 300 metrov s tým, že ak sa dostanete mimo signál, opatrovateľka vás upozorní. Mikrofón má vysokú citlivosť a samozrejmosťou je ovládanie hlasitosti. Hladinu zvuku môžete sledovať aj pomocou vizuálneho indikátora. V balení nájdete rodičovskú a detskú jednotku, užívateľského sprievodcu, nabíjaciu batériu pre rodičovskú jednotku a 2 napájacie adaptéry - jeden pre rodičovskú a druhý pre detskú jednotku.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Technológia DECT, Eco režim, Osvetlenie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den lze mit na baterie obe jednotky? Rodicovskou i detskou?

Diskusia a poradňa k Motorola MBP161
Príslušenstvo pre Motorola MBP161 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOTOROLA MBP 161. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola MBP161.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií