AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

Motorola MBP662 Connect

Zobraziť katalóg
Motorola MBP662 Connect
5 1 hodnotení
Detská pestúnka - Duálna HD Wi-Fi video kamera s 2.4" zobrazovacím zariadením, vzdialený monitoring cez inteligentný telefón, tablet, notebook a počítač, 320 x 240 rozlíšenie, Wi-Fi 802.11b/g/n, digitálny zoom, upozornenie na pohyb a zvuk, obojsmerná komunikácia , infračervené nočné videnie, uspávanky, dosah až 180 m
Kód:  BABY0334 Produktové číslo:  5012786034211 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP662 Connect

Majte svoje dieťa pod dohľadom, nech ste kdekoľvek! Unikátna detská opatrovateľka Motorola MBP662 Connect je perfektným strážcom bezpečia vášho bábätka. Duálna HD Wi-Fi kamera s 2,4" zobrazovacím zariadením vám umožní premeniť svoj inteligentný telefón, tablet, počítač alebo notebook na plnohodnotnú monitorovaciu kameru, s ktorou môžete svoj poklad sledovať naozaj odvšadiaľ. To všetko je možné vďaka zabezpečenému cloudu Hubble. Stačí si zadarmo stiahnuť aplikáciu pre streamovanie a zasielanie upozornení do inteligentného telefónu, tabletu alebo PC a ste pripravení na monitorovanie. Navyše, budete vždy upozornení  aj pri najmenšom pohybe, zvuku alebo zmene teploty.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátny digitálny video baby monitor
  • Vzdialený monitoring cez inteligentný telefón, notebook, tablet alebo počítač
  • Aplikácia Hubble zadarmo na stiahnutie
  • Vzdialené HD streamovanie videa
  • Farebný displej 2,4" (6,1 cm)
  • Obojsmerná komunikácia
  • Dosah až 180 m
  • Bezpečné šifrovanie dát
  • Videozáznam a robenie snímok

Veľa užitočných funkcií

Opatrovateľku samozrejme môžete používať aj doma. Pre zobrazenie máte k dispozícii 2,4" farebný displej. Tento jedinečný video baby monitor obsahuje digitálny zoom, infračervené nočné videnie, monitoring teploty a obojsmernú komunikáciu. Svoje dieťa tak nielen uvidíte a budete počuť, ale môžete sa mu aj prihovárať. Bábätku môžete spríjemniť zaspávanie pomocou uspávaniek, ktoré mu pestúnka prehrá. Rodičovská jednotka funguje na nabíjaciu batériu, súčasťou balenia sú aj dva nabíjacie adaptéry pre rodičovskú a detskú jednotku.

 

Parametre a špecifikácia

Dosah
180 m Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
180 m Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Motorola MBP662 Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP662 Connect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola MBP662 Connect.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií