AlzaPlus+ děti Protiplnění

MOTOROLA Peekaboo

Zobraziť katalóg
MOTOROLA Peekaboo
5 1 hodnotení
Detská pestúnka s prenosom obrazu (video), prenos zvuku prebieha cez internet, detskú jednotku napája sieť (230 V), inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), s WiFi pripojením, senzor teploty, s full HD, obojstranný prenos, nočné videnie, osvetlenie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY11097 Produktové číslo:  5012786040441 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MOTOROLA Peekaboo

Zaistite maximálnu kontrolu nad dianím v detskej postieľke vášho bábätka. MOTOROLA Peekaboo je detská pestúnka, ktorá pracuje ako so zvukom, tak aj s obrazom. Detská pestúnka je spoľahlivá, nielenže signál dosiahne dostatočne ďaleko, ale zároveň nie je náchylný k prerušeniu. Chod zariadenia je ale závislý na aktívnom pripojení k internetu. Napájanie detskej pestúnke dodáva sieť (230 v). Prístroj upúta pozornosť taktiež nadčasovým dizajnom, s ktorým bude detská pestúnka citlivo dopĺňať váš interiér.

Významné parametre baby monitora MOTOROLA Peekaboo

  • Kvalitná detská video pestúnka na kontrolu bábätka
  • Jednoduchá komunikácia so smartfónom cez aplikáciu
  • Prenos zvuku cez internet
  • Zdroj jednotky, ktorá bude pri bábätku: Sieť (230 V)
  • Vydarený dizajn detskej pestúnky

Vychytávky detskej pestúnky Motorola

S modernými technológiami prichádza aj veľa vychytávok, ktoré dopĺňajú hlavnú funkciu pestúnky. Prístroj má zabudovaný aj režim nočného videnia, s ktorým máte jednoduchšiu kontrolu potomka v noci, keď spí. Pestúnka by nebola dokonalá, ak by nemala tiež možnosť obojstranného prenosu. Ak sa teda bábätko začne prebúdzať, môžete ho najprv skúsiť utíšiť svojím hlasom. Uspávací režim premení pestúnku na univerzálneho pomocníka. Prístroj teda zvládne bábätko nielen sledovať, ale pred spaním mu dokonca zahrá aj melódiu k rýchlejšiemu zaspávaniu. Čím si vás pestúnka podmaní, je existencia napojenia na smartfón.

Parametre a špecifikácia

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!
Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S WiFi pripojením, Senzor teploty, S full HD, Obojstranný prenos, Nočné videnie, Osvetlenie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S WiFi pripojením, Senzor teploty, S full HD, Obojstranný prenos, Nočné videnie, Osvetlenie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěla bych se zeptat koupila jsem si tuto chuvicku, ale bohužel všechny funkce fungují jen ve zkušební verzi pak si musíte zaplatit nějakou částku aby vám opět vše fungovalo nevíte jaká částka se musí zaplatit aby fungoval přenos zvuku do aplikace když třeba dítě pláče? Děkuji

Dobrý den, zakoupili jsme chůvičku Motorola. Uvádíte, že aplikace Hubble je zadarmo, ale nám to teď ukazuje po měsíci, že máme zaplatit 3 dolary za měsíc, jak je to možné? Můžete mi říci, kde je to zadarmo?? Děkuji

Dobrý den, prosím o radu, jde mi o to, aby chůvička fungovala na data a různé WiFi sítě. Tato funguje jen na společnou. Je možné takovou sehnat? Děkuji moc.

Dobrý deň prajem, píšete že kamera má Digitálne naklápanie ale v aplikácii mi funguje iba otáčanie doprava a doľava. Je to chyba kamery? Ďakujem.

Dobrý den, při použití v noci, použití infra kamery, obraz neustale problikává, takže je to nepoužitelné. Je to důvod k reklamaci nebo jde něco nastavit ?, režim nočního vidění nastaven na auto. děkuji

Dobrý den, chápu tedy správně, že pokud kameru připojím k Wi-Fi (případně hotspot telefonu,když není k dispozici Wi-Fi), tak ji pomocí aplikace mohu připojit k telefonu/PC/tabletu klidně na druhém konci světa? Díky

Dobry den, je mozne provozovat chuvicku lokalne po mistni siti, bez pripojeni k serverum Motorola?

Dobry den, mam otazku, pri nočnom snímaní by malo svietiť svetielko na cerveno, aby to babatko nerusilo, svieti nam na modro a bliká. Co je teda dost rušivé. Skusali sme vsetko mozne a aj tak svieti a bliká neustále na modro. Viete ma nejako odnavigovat aby sme odstránili tento rušivý element?Dakujem

dobrý den, zakoupila jsem kameru a jde tam hodně slyšel šumění. jde slyšet i když je zvuk ztišený na minimum. je to normální? je to dost obtěžující, citlivost mikrofonu mám staženou na minimum. děkuji za reakci

Dobry den, uvadite, ze chuvicka prenasi zvuk pres internet. Je to skutecne pravda, nebo prenasi zvuk pouze po mistni siti? Protoze bych ji nerad poridil a pak se zbytecne dohadoval, ze tuto vlastnost nema.

12
Diskusia a poradňa k MOTOROLA Peekaboo
Príslušenstvo pre MOTOROLA Peekaboo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOTOROLA Peekaboo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOTOROLA Peekaboo.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií