Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

MÜHLE Aloe Vera mydlo na holení 65 g v porcelánovej miske

Zobraziť katalóg
MÜHLE Aloe Vera mydlo na holení 65 g v porcelánovej miske
Krém na holenie – s povzbudzujúcou sviežou vôňou v kompozícii s dubovými listami a mätou, má regeneračný a upokojujúci účinok, upokojuje a vyživuje pokožku tváre pri holení
Kód:  KSMU0305 Produktové číslo:  4028982012534

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MÜHLE Aloe Vera mydlo na holení 65 g v porcelánovej miske Predaj skončil

MÜHLE Aloe Vera mydlo na holení 65 g v porcelánovej miske

Mydlá na holenie sa radia od 18. storočia medzi osvedčené výrobky na holenie. S kvalitným pomocníkom, mydlom na holenie MÜHLE Aloe Vera 65 g v porcelánovej miske ľahko vytvoríte pomocou holiacej štetky alebo ručnou masážou bohatú penu, ktorá vždy dokonale pripraví vaše fúzy a pokožku k hladkému oholeniu. Vaša pleť zostane svieža, bez podráždenia vďaka regeneračným účinkom Aloe Vera a ďalším účinným zložkám. Povzbudzujúci svieža vôňa mäty a dubového listu je zárukou príťažlivosti a príjemného zážitku pri holení. Mydlo na holenie od nemeckej značky MÜHLE je dodávané v krásnej a praktickej porcelánovej miske s priemerom 6 cm, ktorá nájde svoje využitie napríklad na ďalšie mydlá či holiace krémy.

5 dôvodov pre kúpu mydla na holenie MÜHLE Aloe Vera 65 g

  • Mydlo na holenie MÜHLE je kvalitný a osvedčený pomocník na holenie
  • Regeneračné a liečivé účinky dužín Aloe Vera pestovaných v Stredomorí
  • Príťažlivá vôňa mäty a dubového listu vás povzbudí
  • Krásna miska z bieleho porcelánu je vhodná pre ďalšie ľubovoľné využitie
  • Nemecká značka MÜHLE sa teší dôvere zákazníkov po celom svete

 

Aktívne zložky:

 

  • Aloe Vera má regeneračné, upokojujúce aj osviežujúce účinky na pleť a je známa už od staroveku vďaka svojim liečivým účinkom.

 

Typ pleti:
Vhodné aj pre citlivú pokožku.

Zloženie:
Potassium Palmate, Sodium Palmate, Potassium Stearate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Aqua (Water), Palm Kernel Acid, Capryl/Capramidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Potassium Sorbate, Sodium benzonate, Citric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate

 

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MÜHLE Aloe Vera mydlo na holení 65 g v porcelánovej miske Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MÜHLE Aloe Vera mýdlo na holení 65 g v porcelánové misce.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií