Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MÜHLE Organic

Zobraziť katalóg
MÜHLE Organic
Darčeková sada kozmetiky – na holenie obsahuje: Vegánsky krém na holenie (75ml) + Balzam po holení s arganovým olejom (100ml)
Kód:  KSDS1090 Produktové číslo:  4028982013791 Stránky výrobcu

MÜHLE Organic

Ak patríte medzi mužov milujúci luxus a zároveň prírodnú kozmetiku, je práve pre vás zostavená sada na holenie MÜHLE Organic. Súčasťou setu v darčekovom balení je 75 ml krém na holenie a 100 ml balzam po holení. Oba produkty sú vegánske, neobsahujú žiadne farbivá, aromatické ani syntetické konzervačné látky. Krém aj balzam obsahujú ručne lisovaný arganový olej bohatý na vitamín E a esenciálne mastné kyseliny, ktorého cenné látky chránia a vyživujú pokožku.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady na holenie MÜHLE Organic

  • Luxusná sada na holenie
  • Set MÜHLE Organic obsahuje krém na holenie a balzam po holení
  • Balené v darčekovej krabičke
  • Vegánske produkty bez farbív a konzervačných látok
  • Ideálna ako darček

Krém na holenie MÜHLE Organic

Krém vyvinutý podľa najnovších vedeckých poznatkov nemeckým tradičným výrobcom pánskej kozmetiky a potrieb na holenie. Krém má veľmi ľahkú konzistenciu. Stačí naniesť malé množstvo na miesta, ktoré budete holiť a vlhkou štetkou votrieť do pokožky.

Zloženie krému:
Aqua (Water), Potassium Stearate, Potassium palmitate, Potassium Cocoate, Glycerín, Sodium Stearate, Sodium palmitate, Sodium Cocoate, Potassium Myristate, Cetyl palmitate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil *, Parfum (Fragrance) **, Potassium laurate, sodium Myristate, sodium SILICATE, sodium Thiosulfate, Citral **, Limonene **, Linalool **

* Suroviny od regulovaných BIO pestovateľov

** Prírodné esenciálne oleje

Balzam po holení MÜHLE Organic

Balzam obsahuje rad prírodných zložiek, ktoré pokožku po holení upokoja a hydratujú: extrakt z harmančeka má protizápalové účinky a podporuje hojenie, extrakt z nechtíka pleť upokojí, olej z avokáda navracia pokožke rovnováhu a Aloe Vera podporí jej pružnosť a regeneráciu. Malé množstvo balzamu rozotrite v dlaniach a jemne vmasírujte na tvár a krk.

Zloženie balzamu:
Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil *, Alcohol, Glycerín, Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water *, cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil *, Calendula officinalis Flower Extract *, Echinacea Angustifolia (coneflower) Leaf Extract *, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Tocopherol, Bisabolol, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Extract *, Sucrose Stearate, Galactoarabinan, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance) **, Mentol * *, Limonene **, Linalool **

* Suroviny od regulovaných BIO pestovateľov

** Prírodné esenciálne oleje

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MÜHLE Organic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MÜHLE Organic.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií