Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ děti MPLA318265

Munchkin - Delený tanier s obrázkami

Zobraziť katalóg
Munchkin - Delený tanier s obrázkami
s obrázkami
Kód:  HRAa10606 Produktové číslo:  5019090113960
Munchkin - Delený tanier s obrázkami Predaj skončil

Munchkin - Delený tanier s obrázkami

Detský plastový delený tanier od značky Munchkin vyniká svojim veselým dizajnom, pestrými farbami a originálnymi obrázkami, vďaka ktorým sa deti budú tešiť na každé jedlo, ktoré im pripravíte. Je ideálny pre prvé jedla najmenších detí. jeho vELKO prednosťou je, žeje rozdelený na tri časti, na ktorej môžete naservírovať rôzne pokrmy. Dieťa tak má väčší prehled a môže si vybrať, na čo má práve chuť.Vďaka použitým materiálom je tanier veľmi ľahký. Nemusíte sa preto báť, že by sa váš drobček pri kŕmení poranil. Na spodnej strane je opatrený protišmykovým povrchom, ktorý zaručuje jeho väčšiu stabilitu.

hlavné prednosti

  • Veselý dizajn a pestré farby
  • Vhodný pre prvú jedla najmenších detí
  • Rozdelený na tri časti pre lepšiu servírovanie pokrmov
  • Protišmyková spodná strana pre väčšiu stabilitu taniere
  • Možno umývať v umývačke riadu,
  • Možno používať v mikrovlnnej rúre

Skvelý pomocník pre kŕmenie dieťaťa

Tanier sa veľmi ľahko oplachuje, môžete ho umyť aj v umývačke riadu. Pre ohriatie pokrmu ho môžete použiť v mikrovlnnej rúre. Je vhodný ako pre kŕmenie dieťaťa dospelou osobou, tak aj k naučenie dieťaťa jesť samostatne. Nádherné farebné motívy upútajú pozornosť dieťaťa a spríjemní mu chvíľky stolovania. Tanier je vyrobený z kvalitných a bezpečných materiálov, ktoré neobsahujú BPA a je určený pre deti od šiestich mesiacov.K dostaniu v štyroch farebných prevedeniach. 

Odporúčaný vek:
Od 6 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Munchkin – Dělený talíř s obrázky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií