Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AlzaBoxy Q1

MUUMI BABY štartovací balíček

Zobraziť katalóg
MUUMI BABY štartovací balíček
5 3 hodnotení
Štartovacia sada pre novorodenca – obsahuje: Muumi Baby Newborn 25ks 1+1 gratis, Muumi Baby Mini 1×, Helmi baby vlhčené obrúsky 64ks 1×, Helmi Baby podbradníky 10ks 1×, Helmi Baby prebaľovacie podložky 58×60cm 6ks 1× - 8,58 €/ks
Kód:  BABY7391 Produktové číslo:  8594184020098
MUUMI BABY štartovací balíček Predaj skončil

MUUMI BABY štartovací balíček

Ak hľadáte pekný darček pre nastávajúcu mamičku alebo sama hľadáte základné produkty do svojej detskej výbavy a navyše sa zaujímate o životné prostredie, určite vám urobí radosť tento balíček ekologických produktov od fínskych značiek. Nájdete v ňom jednorazové plienky Muumi Baby Newborn 25 ks, Muumi Baby Mini 1 a produkty od značky Helmi Baby: 64 ks vlhčených obrúskov, 10 ks jednorazových podbradníkov a 6 ks prebaľovacích podložiek. Výroba všetkých týchto produktov je hodnotená certifikátom, ktorý potvrdzuje minimálnu záťaž na životné prostredie.

Kľúčové vlastnosti štartovacej súpravy pre bábätko Muumi Baby a Helmi Baby

  • Štartovací balíček produktov pre bábätko fínskych značiek Muumi Baby a Helmi Baby
  • Ekologické produkty
  • Plienky bez alergénov, chlóru a parfumácie, majú špeciálny strih
  • Podbradníky s nepremokavou vrstvou
  • Multifunkčné jednorazové prebaľovacie podložky
  • Jemné vlhčené obrúsky šetrné k pokožke dieťaťa
  • Certifikát potvrdzuje minimálnu záťaž na životné prostredie počas výroby

Plienky šetrné k pokožke vášho dieťaťa

V balení nájdete ekologické jednorazové plienky Muumi Baby Newborn a Mini. Neobsahujú žiadne alergény, dráždivé vône alebo pleťové vody a sú 100 % bez chlóru. Boli vyvinuté v spolupráci s pediatrami a Federáciou pre alergie a astmu. Plienky sú veľmi mäkké, elastické a zajú sa zložiť do dvoch až troch vrstiev. Majú špeciálny strih do U cez pupok, ktorý vyhovuje lepšie ako ostatné priemyselné strihy do V. V balíčku nájdete plienky Newborn (25 kg) 25 ks a Mini (3 – 6 kg) 58 ks.

Podbradníčky na doma a na cestovanie

Jednorazové podbradníky môžu byť veľmi praktické, zároveň sú však často vyrobené z materiálov, ktoré nie sú šetrné k životnému prostrediu. Ak vám záleží na minimálnej produkcii odpadov, ale radi by ste kupovali jednorazové podbradníky, vyberte si ekologický variant od značky Helmi Baby. Vrchná vrstva zachytí vlhkosť a omrvinky, zadná strana je nepremokavá, takže oblečenie vášho dieťaťa zostane čisté. Sú ideálne na kŕmenie doma a na cestách. Podbradník v univerzálnej veľkosti ľahko pripevníte k oblečeniu pomocou samolepiek. V balíčku nájdete 10 kusov.

Praktické prebaľovacie podložky

Jednorazové ekologické bio prebaľovacie podložky Helmi Baby boli vyvinuté v spolupráci so špecialistami na kožné choroby – neobsahujú alergény, vône ani pleťové vody. Vrchná časť je zo 100 % odbúrateľnej fínskej celulózy, spodná nepremokavá časť z nepriepustnej fólie. Podložky sú multifunkčné – môžete ich použiť nielen pri prebaľovaní doma a na cestách, ale aj na zakrytie autosedačky, postieľky alebo kočíka. V balíčku nájdete 6 kusov podložiek s rozmermi 58 × 60 cm.

Jemné vlhčené obrúsky

Obrúsky Helmi Baby sú bez parfumov a farbív, preto sú k pokožke dieťaťa veľmi šetrné. Obsahujú navyše výťažok z Aloe Vera a hydratačný glycerín, vďaka ktorým sa o pokožku starajú a upokojujú ju. Je možné ich použiť nielen pri prebaľovaní na intímne partie, ale tiež napríklad na utretie ručičiek či papuľky nezbedného dieťaťa. Boli vyvinuté v spolupráci s fínskou Federáciou na alergie a astmu. V balíčku nájdete balenie po 64 kusoch.

Produkty s minimálnym dopadom na životné prostredie

Při výrobě produktov Muumi Baby a Helmi Baby sa využíva vodná elektráreň, nevznikajú teda žiadne emisie CO2. Ako hlavný materiál je použitá fínska celulóza, ktorá je 100 % biologicky odbúrateľná – odpad sa iba recykluje alebo spaľuje, nie je likvidovaný na skládkach. Výroba je hodnotená certifikátom, ktorý potvrdzuje minimálnu záťaž na životné prostredie.

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Počet kusov
5 ks Hotovo!
Veľkosť
1 Hotovo!
Vlastnosti
Výrez na hojaci sa pupok, Bez parfumácie, Bez bielenia chlórom Hotovo!
Podľa série
MUUMI BABY (štartovací balíček) Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
5 ks Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
1 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Výrez na hojaci sa pupok, Bez parfumácie, Bez bielenia chlórom Hotovo!

Podľa série

Podľa série
MUUMI BABY (štartovací balíček) Hotovo!

Typ

Typ
Ekologické Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v balení jsou 2 balíčky plen velikosti Newborn jak je psáno v popisku (Muumi Baby Newborn 25 ks 1+1 gratis), nebo jedno balení jak je na obrázku?

Diskusia a poradňa k MUUMI BABY štartovací balíček
Príslušenstvo pre MUUMI BABY štartovací balíček Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MUUMI BABY startovací balíček - 5 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MUUMI BABY 5 darabos kezdőcsomag.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií