Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie MPLA310401 - SK

Nania Befix SP Skyline Blue 15-36 kg

Zobraziť katalóg
Nania Befix SP Skyline Blue 15-36 kg
4,7 3 hodnotení
Autosedačka pre deti s hmotnosťou 15-36 kg, bezpečnostná skupina II a skupina III (podľa európskych noriem ECE), upevnenie sedačky zaisťuje bezpečnostný pás, zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 3-bodový pás, inštalácia v smere jazdy, nastaviteľná poloha opierok a snímateľný (prateľný) poťah, hmotnosť 4,09kg, farba modrá
Kód:  BABY7124 Produktové číslo:  3507460103311
Nania Befix SP Skyline Blue 15-36 kg Predaj skončil

Nania Befix SP Skyline Blue 15-36 kg

Očarujúca autosedačka francúzskeho výrobcu svojím originálnym dizajnom nadchne nielen vás, ale anatomicky tvarovaným sedadlom poskytujúcim perfektné pohodlie tiež vaše deti. Určená je do hmotnosti 36 kg. Maximálnu bezpečnosť im zaručuje 3-bodový bezpečnostný pás, ktorý je vedený pred dieťaťom. Lepší komfort zaisťuje taktiež možnosť nastaviť si výšku hlavovej opierky a regulovateľná opierka hlavy až na 7 pozícií. Textilom potiahnuté držadlo a vankúšik na ramene umožní vašim ratolestiam príjemný posed. Poťah vyrobený z polyesteru, môžete ho kedykoľvek jednoducho sňať a vyprať ručne alebo v práčke na 30 stupňov. Rozmery 68 × 44 × 40 cm.

Kľúčové vlastnosti autosedačky Nania Befix SP Skyline Blue

  • Autosedačka má špeciálne vystužené bočné strany
  • Vysoká chrbtová opierka pre maximálny komfort
  • Solídna pevná konštrukcia
  • Autosedačka Nania umožňuje upevnenie pomocou 3-bodového pásu
  • Pre deti s hmotnosťou 15 - 36 kg (cca 3 - 12 rokov)

Komfort aj bezpečie na prvom mieste

Bezpečie dieťaťa je vždy najdôležitejšie. Preto je aj táto sedačka vyrobená v maximálnej kvalite a zaručuje perfektnú ochranu v prípade nehody. Mäkké vysuženie na podsedáku, bočných stranách aj pásoch prináša deťom pohodlie. Na boku sedačky nájdete návod na zapnutie dieťaťa aj montáž do vozidla. Samozrejmosťou je testovanie v prísnych CRASH testoch ATEST ECE R44/04.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
4,09 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa
15-36 kg Hotovo!

Vlastnosti

Upevnenie sedačky
Bezpečnostný pás Hotovo!
Zabezpečenie dieťaťa
3-bodový pás Hotovo!
Vlastnosti
Snímateľný poťah Hotovo!
Možnosť nastavenia
Polohy ručních opěrek Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nania Befix SP Skyline Blue 15-36 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nania Befix SP Skyline Blue 15–36 kg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nania Befix SP Skyline Blue 15-36 kg.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií