Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie MPLA310401 - SK

Nania Beline SP Paw Patrol Blue 9 - 36 kg

Zobraziť katalóg
Nania Beline SP Paw Patrol Blue 9 - 36 kg
5 1 hodnotení
Autosedačka pre deti s hmotnosťou 9-36 kg, bezpečnostná skupina I a skupina III (podľa európskych noriem ECE), upevnenie sedačky zaisťuje bezpečnostný pás, zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 5-bodový pás, inštalácia v smere jazdy, nastaviteľná poloha opierok a snímateľný (prateľný) poťah, hmotnosť 5,26kg, farba modrá
Kód:  BABY7129 Produktové číslo:  3507460093858
Nania Beline SP Paw Patrol Blue 9 - 36 kg Predaj skončil

Nania Beline SP Paw Patrol Blue 9 - 36 kg

Očarujúca autosedačka francúzskeho výrobcu svojim originálnym dizajnom nadchne nielen vás, ale anatomicky tvarovaným sedadlom poskytujúcim perfektné pohodlie oslní aj vaše deti. Určená je do váhy 36 kg. Maximálnu bezpečnosť jej zaručuje 3-bodový bezpečnostný pás, ktorý je vedený pred dieťaťom. Lepší komfort zaisťuje možnosť nastaviť si výšku aj sklon hlavovej opierky do 6 rôznych pozícií. Textilom potiahnuté madlo a vankúšik na ramene umožní vašim ratolestiam príjemný posed. Poťah vyrobený z polyesteru môžete kedykoľvek jednoducho sňať a vyprať ručne alebo v práčke na 30 °C. Výška autosedačky je 85 cm a šírka 46 cm.

Kľúčové vlastnosti autosedačky Nania Beline SP Paw Patrol Blue

  • Autosedačka má špeciálne čalúnené bočné strany
  • Možnosť použiť len podsedák
  • Veľmi jednoduchá manipulácia
  • Solídna konštrukcia autosedačky Nania pre maximálnu bezpečnosť
  • 5-bodové nastaviteľné bezpečnostné pásy s chráničmi pre menšie deti do hmotnosti 15 kg
  • Upevnenie pomocou 3-bodového pásu
  • Pre deti s váhou 9 kg – 36 kg

Komfort a bezpečie na prvom mieste

Bezpečie dieťaťa je vždy najdôležitejšie. Preto je aj táto sedačka vyrobená v najvyššej možnej kvalite a zaručuje perfektnú ochranu v prípade nehody. Mäkké čalúnenie na podsedáku, bočných stranách a pásoch prináša deťom pohodlie. Na boku sedačky nájdete návod na zabezpečenie dieťaťa a inštrukcie pre montáž do vozidla. Samozrejmosťou je testovanie v prísnych CRASCH testoch ATEST ECE E44/04. 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
5,26 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa
9-36 kg Hotovo!

Vlastnosti

Upevnenie sedačky
Bezpečnostný pás Hotovo!
Zabezpečenie dieťaťa
5-bodový pás Hotovo!
Vlastnosti
Snímateľný poťah Hotovo!
Možnosť nastavenia
Polohy opierok rúk Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hello. Is it possible to purchase different covers for this chair? My daughter would also like the "Frozen" one and we would like to be able to switch between them.

Diskusia a poradňa k Nania Beline SP Paw Patrol Blue 9 - 36 kg
Príslušenstvo pre Nania Beline SP Paw Patrol Blue 9 - 36 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nania Beline SP Paw Patrol Blue 9–36 kg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nania Beline SP Paw Patrol Kék 9-36 kg.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií