AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

NATURA SIBERICA Rakytníkový olej na rast vlasov 100 ml

Zobraziť katalóg
NATURA SIBERICA Rakytníkový olej na rast vlasov 100 ml
Olej na vlasy – posilňuje a vyživuje korienky vlasov, stimuluje rast vlasov - 139 €/1 l
Kód:  VLS758 Produktové číslo:  4744183010208 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NATURA SIBERICA Rakytníkový olej na rast vlasov 100 ml Predaj skončil

NATURA SIBERICA Rakytníkový olej na rast vlasov 100 ml

Je známe, že vlasy sú korunou krásy a dlhé a zdravé vlasy neuniknú obdivným pohľadom. Doprajte si tento pocit aj vy a dajte svojim vlasom novú energiu a vitalitu s prírodným rakytníkovým olejom na rast vlasov NATURA SIBERICA. Silu výživy rakytníka a jeho veľké množstvo vitamínov teraz môžete dopriať aj svojim kaderám. Vlasy skvelo vyživí, zregeneruje, stimuluje a urýchľuje ich zdravý a pevný rast bez zbytočného zaťaženia a nezanechá ich mastné. Vďaka svojim protizápalovým účinkom je výborný aj na problematickú pokožku hlavy. Používaním rakytníkového oleja NATURA SIBERICA na seba bohaté, zdravé a žiarivé vlasy nenechajú dlho čakať.

Hlavné prednosti rakytníkového oleja na rast vlasov NATURA SIBERICA

  • Stimuluje a urýchľuje rast zdravých, silných vlasov a zabraňuje ich predčasnému vypadávaniu
  • Obnovuje rovnováhu pokožky hlavy a je vhodný aj na liečbu lupín
  • Vlasy budú bohatšie, zdravšie a žiarivo lesklé
  • Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva pocit mastných vlasov
  • Aktívne vyživuje a posilňuje vlasové korienky a folikuly
  • Prírodný rakytníkový olej NATURA SIBERICA obsahuje aktívne organické látky bez SLS a parabénov

Skvelé zloženie NATURA SIBERICA z divoko rastúcich bylín Sibíri a Ďalekého východu

NATURA SIBERICA obrátila sibírskej tajomstvo krásy na senzačnú prírodnú starostlivosť o pleť, vlasy a telo. Na Sibíri a Ďalekom Východe sú zachované chránené územia s unikátnou jedinečnou flórou. Tieto byliny a plody používajú obyvatelia Severu tradične na výrobu liečivých extraktov a elixírov na udržanie zdravia, úžasnej vitality a mladosti. Aby sa tieto vlastnosti mohli prejaviť, využívajú minimum umelých doplnkov. Všetky produkty sú hypoalergénne, bez parabénov, SLS, syntetických vôní a farbív a obsahujú organické extrakty.

Aktívne zložky:

  • Kardamový olej, sibírska jedľa a divoká mäta stimulujú krvný obeh v pokožke hlavy a zlepšujú tak prenikanie účinných látok do vlasových cibuliek, čím im zaisťujú maximum aktívnych prostriedkov a zvyšujú účinok liečby.
  • Altajský rakytníkový olej a marocký arganový olej prispievajú svojim jedinečným spojením k tvorbe keratínu, ktorý vlasom dodáva lesk a silu.

Použitie:
Naneste pár kvapiek oleja na vlasovú pokožku a jemne vmasírujte krúživými pohybmi prstov. Možno tiež použiť na končeky suchých vlasov.
TIP: Na zvýšenie stimulujúceho efektu sa odporúča ponechať olej na pokožke 60 minút za použitia zahrievacieho prostriedku, napríklad uteráka alebo čiapky. Používajte 2 – 3× týždenne.

Zloženie:
Olea Europaea Fruit Oil*, Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil*, Phospholipids, Tocopherol, Arctium Lappa Extract, Glycine Soja Oil, Argania Spinosa Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycolipids, Glycine Soja Sterols, Macademia Ternifolia Seed Oil, Persea Gratissima Fruit Oil, Prunus Amygdalus Kernel Oil, Mentha Piperita Leaf Oil*, Elettaria Cardamomum Oil, Hydrogenated Soybean Oil, Retinyl Palmitate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Pinus Siberica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters(PS), Rosa Canina Fruit Oil*, Borago Officinalis Seed Oil, Abies Sibirica Oil, Parfum.

*Issued from organic agriculture, **Natural components of essential oils, (WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts, (PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative

Parametre a špecifikácia

Účinok
Lesk Hotovo!
Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NATURA SIBERICA Rakytníkový olej na rast vlasov 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Rakytníkový olej pro růst vlasů 100 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií