P&G boost Opaľovacie prípravky

Neonate baby monitor BC-6500D

Zobraziť katalóg
Neonate baby monitor BC-6500D
5 1 hodnotení
Detská pestúnka klasická (audio), dosah 800 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, detskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, vibračné upozornenie, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, vox funkcia a osvetlenie
Kód:  BABY13827 Produktové číslo:  7090025786501

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Neonate baby monitor BC-6500D

Zaistite maximálnu kontrolu nad dianím v detskej postieľke vášho bábätka. Neonate baby monitor BC-6500D je detská pestúnka, ktorá vám dokáže preniesť len zvuk, ide teda o štandardnú pomôcku pre mamičky. Prenos zvuku prebieha digitálne a hravo dosiahne až do vzdialenosti 800 m. Výhodou detskej pestúnky je určite väčší počet kanálov a funguje na vyššej frekvencii, takže sa hodí do husto zaľudnených oblastí, kde môže byť signál veľmi rušený. A aj keď o signál predsa len prídete, zaregistrujete to vďaka tónu, ktorý začne pestúnka vydávať. Zdroj, ktorý slúži ako energia pre hlavnú, rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Pre detskú jednotku slúži ako napájanie sieť (230 v) a batéria. Kedykoľvek, keď vyrazíte na cesty aj s bábätkom, nemusíte hľadať najbližší zásuvku, pretože obe jednotky sa napájajú cez batérie. Keď sa vybíja batéria, pestúnka to dá sama včas na vedomie. Stranou nezostane ani pekné, dizajnové spracovanie, vďaka ktorému sa detská pestúnka stane nenápadným doplnkom interiéru.

Podstatné funkcie baby pestúnky Neonate baby monitor BC-6500D

  • Klasická detská pestúnka na stráženie bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah signálu je až 800 m
  • Zdroj rodičovskej časti detskej pestúnky: Sieť (230 V) a batéria
  • Napájanie druhej (detskej) jednotky: Sieť (230 V) a batéria
  • Vkusný dizajn

Ďalšie funkcie, ktoré ponúka detská pestúnka Neonate

Vďaka moderným technológiám už nie sú pestúnky len na jednoduché monitorovanie hluku. Vo výbave prístroja nesmie chýbať režim obojstranného prenosu. Ak sa tak bábätko náhodou prebudí a je mrzuté, dá sa cez pestúnku utíšiť prostredníctvom vášho hlasu. Vadiť nebude ani zvýšený hluk v miestnosti, pestúnka má ovládanie hlasitosti, vďaka ktorej tak regulujete hlasitosť podľa potreby.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Batéria

Typ batérií
Lítiová dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
800 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Vox funkcia, Osvetlenie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se dotázal zda oba přístroje (dítě/rodič) mají režim dobíjení. Tedy po zapojení na 230V se automaticky baterie dobijí?

Dobry den, muzete mi prosim poradit, kde bych mohla objednat novou baterii do chuvicky zn. NEONATE BC-6500D? Vyrobek uz nemam v zaruce. Dekuji za odpoved.

Dobrý den, jedná se opravdu o model NC-6500? Není to spíš model BC-6500? O modelu NC-6500 nemůžu najít na internetu žádné informace. Možná se jedná o chybu v popisku?

Diskusia a poradňa k Neonate baby monitor BC-6500D
Príslušenstvo pre Neonate baby monitor BC-6500D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neonate baby monitor BC-6500D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Újszülött babaőrző BC-6500D.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií