AlzaPlus+ drogerie Aplikace

Neonate video baby monitor BC-8000DV

Zobraziť katalóg
Neonate video baby monitor BC-8000DV
3,5 2 hodnotení
Detská pestúnka s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, detskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, vibračné upozornenie, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, vox funkcia a nočné videnie
Kód:  BABY13828 Produktové číslo:  7090025788000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Neonate video baby monitor BC-8000DV

Zabezpečte si dokonalý prehľad nad tým, čo sa deje v detskej postieľke. Neonate video baby monitor BC-8000DV je detská pestúnka, ktorá dokáže preniesť zvukový aj obrazový záznam. Prenos jasne čistého zvuku je vyriešený digitálne a bez ťažkostí dosiahne do vzdialenosti až 300 m. Prednosťou tejto detskej pestúnky je veľký počet kanálov a je zvyknutá fungovať na vyššej frekvencii, hodí sa teda skôr do husto zastavaných oblastí, kde hrozí rušenie signálu rôznymi prekážkami. Keby ste však o signál predsa len náhodou prišli, pestúnka vám to oznámi zvukovým znamením. Zdroj, ktorý napája hlavnú, rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Detskú jednotku napája sieť (230 v) a batéria. Ak radi cestujete, môžete hodiť za hlavu hľadanie zásuvky, pretože obe jednotky si vystačia s batériami. Ak sa batéria vybije, baby monitor vás na to hneď upozorní. Páčiť sa vám bude aj elegantné spracovanie, vďaka ktorému pestúnka ladí takmer s každým interiérom.

Podstatné funkcie baby monitora Neonate video baby monitor BC-8000DV

  • Kvalitná detská video pestúnka na kontrolu bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah signálu až 300 m
  • Napájanie rodičovskej časti detskej pestúnky: Sieť (230 V) a batéria
  • Napájanie detskej jednotky: Sieť (230 V) a batéria
  • Elegantný dizajn

Ďalšie vychytávky detskej pestúnky Neonate

Spoločne s modernými technológiami prichádza veľa nových funkcií. Vítanou možnosťou je režim nočného videnia, ktorý uľahčí dohľad nad bábätkom aj v noci, keď spí. Pestúnke nesmie chýbať ani možnosť obojstranného prenosu. Akonáhle zaregistrujete, že sa dieťa budí a nechce spať, môžete ho najprv skúsiť utíšiť svojím hlasom. Vadiť nebude ani väčší ruch vo vašom okolí, proste si nastavíte vyššiu hlasitosť.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Batéria

Typ batérií
Lítiová dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Vox funkcia, Nočné videnie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, rada bych se zeptala, zda drzak, ktery ma uchytit detskou jednotku ("zoubek" na trech místech - dva z boku a jeden ve spodni casti), ma zapadnout ve vsech trech bodech? Pokud ano, byl nam dodan asi spatny kousek, protoze zapadnou jen dva a jeden z bocnich neni mozne zacvaknout. Dekuji za Vasi odpoved.

Dobrý deň, chcem sa opýtať aký je kompletný obsah balenia? Napr. AC adaptér, stojan, montážna súprava na postieľku, USB nabíjací kábel, atď. Ďakujem

Diskusia a poradňa k Neonate video baby monitor BC-8000DV
Príslušenstvo pre Neonate video baby monitor BC-8000DV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neonate video baby monitor BC-8000DV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Neonate video baby monitor BC-8000DV.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií