Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

NESTLÉ mliečna kaša Banánová (na dobrú noc) 300 g

Zobraziť katalóg
NESTLÉ mliečna kaša Banánová (na dobrú noc) 300 g
5 1 hodnotení
Mliečna kaša - pre deti od ukončeného 4. mesiaca
Kód:  BABY5777 Produktové číslo:  7613035541153 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESTLÉ mliečna kaša Banánová (na dobrú noc) 300 g Predaj skončil

NESTLÉ mliečna kaša Banánová (na dobrú noc) 300 g

Chcete vášmu dieťaťu zaobstarať kvalitný príkrm? Nestlé mliečna kaša s príchuťou banánu je tá najlepšia voľba na dobrú noc. Tento príkrm je vhodný pre vaše dieťa od 4 mesiaca veku. Obsahuje železo, ktoré prispieva k rozvoju poznávacích funkcií detí. Vaše dieťa potrebuje 5 × viac železa ako dospelý človek. V jednej porcii Nestlé mliečna kaša s príchuťou banánu na dobrú noc je viac ako polovica odporúčanej dennej dávky. Ďalej obsahuje baktérie Bifidus BL, ktoré sú podobne tým, ktoré sa nachádzajú v tráviacom trakte dojčených detí.

Kľúčové vlastnosti mliečnej kaše Nestlé s banánovou príchuťou

  • Instantný výrobok
  • Vhodné pre deti od ukončeného 4 mesiaca
  • Bez lepku
  • Výborná chuť

Doplnenie a špecifikácie mliečnej kaše Nestlé s banánovou príchuťou:

Zloženie:
Ryžová múka (čiastočne enzymaticky hydrolyzovaná) 44,5 %, Mliečna zložka 34,6 % (sušené odtučnené mlieko 24,5 %, rastlinné oleje (palmový, repkový nízkoerukový, kokosový, slnečnicový), minerálne látky (uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran zinočnatý, jodid draselný), vitamíny: C, niacin, E, B1, kyselina pantothenová, A, B6, K, kyselina listová, biotin, D), cukr, Maltodextrin, banánové vločky 2,5%, prírodná aróma, baktérie mliečneho kvasenia (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446; 5 x 106 KTJ/g prášku na konci minimálnej trvanlivosti).

Hmotnosť:
300 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESTLÉ mliečna kaša Banánová (na dobrú noc) 300 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESTLÉ mléčná kaše Banánová (na dobrou noc) 300 g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií