Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti MPLA310401 - SK

New Baby Dojčiaci vankúš C – noty

Zobraziť katalóg
New Baby Dojčiaci vankúš C – noty
4,8 18 hodnotení
Dojčiaci vankúš typ vankúša: na spanie (tehotenský), polohovací (dojčenský) a tvar písmena C, prateľný poťah, univerzálny a bavlnený
Kód:  BABY0548 Produktové číslo:  28914 Stránky výrobcu

New Baby Dojčiaci vankúš C – noty

Na dojčiaci vankúš nedá dopustiť veľa mamičiek. Vankúš New Baby je určený pre pohodlné uloženie dojčaťa počas dojčenia. Umožňuje vytvoriť pohodlnú polohu pre matku aj bábätko. Využijete ho ako pri dojčení poležiačky, tak aj v sede alebo pri bočnom dojčení. Chráni vašu chrbticu proti preťažovaniu a je prevenciou bolesti chrbta. Vankúš však využijete už v tehotenstve. Budúcim mamičkám pomáha pri spaní na boku, kedy sa stáva oporou pre stále zväčšujúce sa bruško. Tiež môžete využiť do detskej postieľky kedy sa bábätko po pôrode bojí veľkého priestoru okolo seba a vložením kojaceho vankúša do postieľky tento priestor zmenšíte a bábätko sa už nebude toľko báť. Skvele tiež poslúži ako zábrana (opora) pre bábätká, ktoré sa pokúšajú samé sedieť. Vankúš je vyrobený z dutého vlákna.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre rôzne polohy dojčenia
  • Aj na spanie
  • Do detskej postieľky
  • Duté vlákno
  • Snímateľný poťah

Rozmery:
Dĺžka po obvode: 285 cm
Priemer: 16 cm
Obvod: 60 cm

Materiál:
Poťah: 100 % bavlna
Výplň: 100 % polyester

Parametre a špecifikácia

Tvar
Písmeno C Hotovo!
Materiál obliečky
Bavlna Hotovo!
Vlastnosti
Prateľný poťah, Na spanie (tehotenský), Polohovací Hotovo!

Vlastnosti

Tvar
Písmeno C Hotovo!
Materiál obliečky
Bavlna Hotovo!
Vlastnosti
Prateľný poťah, Na spanie (tehotenský), Polohovací Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre New Baby Dojčiaci vankúš C – noty Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si New Baby Kojící polštář ve tvaru C Noty. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: New Baby C alakú szoptatós párna – hangjegyes.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií