AlzaBoxy Q1 Protiplnění

NIVEA Balíček pre omladenie pleti

Zobraziť katalóg
NIVEA Balíček pre omladenie pleti
Kozmetická sada obsahuje: NIVEA Omladzujúci denný krém Cellular Anti-Age + NIVEA Intenzívna hyalurovnová kúra Cellular Anti-Age
Kód:  PLK333s Stránky výrobcu
NIVEA Balíček pre omladenie pleti Predaj skončil

NIVEA Balíček pre omladenie pleti

Sada pre ženy NIVEA Balíček pre omladenie pleti obsahuje omladzujúci denný krém Cellular Anti-Age + intenzívnu hyalurónovú kúru Cellular Anti-Age. Zabudnite na vrásky, hrubú a povädnutú pleť a pigmentové škvrny! Po použití balíčka pre omladenie pleti bude vaša pleť jemná, vyhladená, pevnejšia, energická, so zjednoteným tónom. Nechajte sa rozmaznávať produktami Nivea s obsahom kyseliny hyalurónovej, vaša pleť sa rýchlo zregeneruje a bude neuveriteľne svieža! 

Obsah balenia:
1 × denný krém NIVEA Cellular Anti-Age 50 ml
1 × intenzívna hyalurónová kúra NIVEA Cellular Anti-Age 5 ml

NIVEA Cellular Anti-Age - omladzujúci denný krém (50 ml)

Preč s povädnutou pleťou a nevzhľadnými pigmentovými škvrnami! Omladzujúci denný krém Nivea Cellular Anti-Age eliminuje vrásky, zjemňuje a vyhladzuje povädnutú pleť. Pleť získava späť svoju pružnosť a schopnosť viazať vodu, zostáva pevnejšia a mladistvejšia. Jemná textúra krému sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva, krém je vhodný pre všetky typy pleti a každodenné použitie. Obsahuje účinné filtre, ktoré chránia pleťové bunky pred vznikom pigmentových škvŕn. Ku krásnej pleti stačí tak málo: používajte pravidelne denný omladzujúci krém Nivea Cellular Anti-Age!

Vlastnosti denného krému Nivea Cellular Anti-Age:

  • Denný krém Cellular Anti-Age eliminuje vrásky a drobné linky
  • Napína a vyhladzuje povädnutú pleť
  • Chráni pleťové bunky, obsahuje ochranný faktor SPF 15
  • UVA a UVB filtre chránia pleť pred vznikom pigmentových škvŕn
  • Bohato pleť hydratuje a vyživuje
  • Spevňuje kontúry, dodáva pleti energiu

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Aktívne látky:

  • Kyselina hyalurónová - zvyšuje schopnosť pleti viazať vodu, zjemňuje a vyhladzuje pleť
  • Extrakt z magnólie - silný antioxidant, upokojuje pleť, má protizápalové účinky

Použitie:
Ráno pred použitím krému Nivea Cellular Anti-Age pleť dôkladne vyčistite. Končekmi prstov naneste krém na tvár, krk a dekolt a krúživými pohybmi jemne vmasírujte. Vyhnite sa citlivej oblasti okolo očí.

Zloženie:
Aqua, Homosalate, Glycerín, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl Salicylate, Octocrylene, Methylpropanediol, cetearyl Alcohol, Alcohol Denat, Tapioca Starch, Etylhexyl Stearate, Sodium Phenylbenzimidazole sulfonate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-imidy, Sodium hyaluronate, sodium cetearyl Sulfate, Dimethicone, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl acrylate Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum.

NIVEA Cellular Anti-Age - intenzívna hyalurónová kúra (5 ml)

Tak intenzívna a účinná je hyalurónová kúra Nivea Cellular Anti-Age pre obnovu pleťových buniek! Doprajte svojej pleti kúru s najvyššou koncentráciou kyseliny hyalurónovej z výrobkov NIVEA. Vašu pleť okamžite vyhladí. Ampulka obsahuje množstvo vystačujúce na 7-dennú intenzívnu kúru. Už po 7 dňoch bude vaša pleť viditeľne jemnejšia, hladšia a mladistvejšia. Aplikujte pravidelne túto intenzívnu kúru každý mesiac, Cellular Anti-Age potom urýchli regeneráciu pleti a zmierni prejavy starnutia. 

Vlastnosti intenzívnej hyalurónovej kúry Nivea Cellular Anti-Age:

  • Intenzívna kúra Nivea Cellular Anti-Age aktívne podporuje obnovu pleťových buniek
  • Hĺbkovo hydratuje a vyživuje pleť
  • Už po týždni vyhladzuje pleť s viditeľným účinkom
  • Obsahuje najvyššiu koncentráciu kyseliny hyalurónovej z výrobkov NIVEA

Aktívne látky:

  • Kyselina hyalurónová - zvyšuje schopnosť pleti viazať vodu, zjemňuje a vyhladzuje pleť

Použitie:
Pred aplikáciou ampulku s intenzívnou kúrou Nivea Cellular Anti-Age dobre pretrepte. Malé množstvo prípravku veľkosti hrášku naneste na pleť a jemne rozotrite. Pôsobenie 7-dňovej kúry zosilníte nanesením denného alebo nočného krému radu Cellular Anti-Age po aplikácii prípravku. 

Zloženie:
Aqua, Cyclomethicone, Glycerín, Lauroyl Lysine, Methylpropanediol, Glycine Soja Germ Extract, Arginine HCL, Sodium hyaluronate, Dimethiconol, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum.

 

Parametre a špecifikácia

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Regeneračný Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Regeneračný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Balíček pre omladenie pleti Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Balíček pro omlazení pleti.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií