AD homeoffice MPLA318265

NIVEA Balíček pre pevnú a mlado vyzerajúcu pleť

Zobraziť katalóg
NIVEA Balíček pre pevnú a mlado vyzerajúcu pleť
Kozmetická sada – obsahuje: NIVEA Vyplňujúci denný krém Cellular Anti-Age + NIVEA Vyplňujúce perlové sérum Cellular Anti-Age
Kód:  PLK204s Stránky výrobcu
NIVEA Balíček pre pevnú a mlado vyzerajúcu pleť Predaj skončil

NIVEA Balíček pre pevnú a mlado vyzerajúcu pleť

Súprava pre ženy NIVEA Balíček pre pevnú a mlado vyzerajúcu pleť obsahuje vypĺňajúci denný krém Cellular Anti-Age + vypĺňajúce perlové sérum Cellular Anti-Age. Zabudnite na vrásky, hrubú a povädnutú pleť a pigmentové škvrny! Po použití balíčka pre pevnú a mlado vyzerajúcu pleť bude vaša pleť jemná, vyhladená, pevnejšia, energická a so zjednoteným tónom. Nechajte sa rozmaznávať produktmi značky Nivea s obsahom kyseliny hyalurónovej – vaša pleť sa rýchlo zregeneruje a bude neuveriteľne svieža! 

Obsah balenia:
1× vypĺňajúci denný krém NIVEA Cellular Anti-Age 50 ml
1× vypĺňajúce perlové sérum NIVEA Cellular Anti-Age 30 ml

NIVEA Cellular Anti-Age – vypĺňajúci denný krém (50 ml)

Preč s povädnutú pleťou a nevzhľadnými pigmentovými škvrnami! Vypĺňajúci denný krém Nivea Cellular Anti-Age eliminuje vrásky a zjemňuje a vyhladzuje povädnutú pleť. Pleť získava späť svoju pružnosť a schopnosť viazať vodu, zostáva pevnejšia a mladistvejšia. Jemná textúra krému sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva. Krém je vhodný pre všetky typy pleti a na každodenné použitie. Obsahuje účinné filtre, ktoré chránia pleťové bunky pred vznikom pigmentových škvŕn. Ku krásnej pleti stačí tak málo: používajte pravidelne denný vypĺňajúci krém Nivea Cellular Anti-Age!

Vlastnosti vyplňujúceho denného krému Nivea Cellular Anti-Age:

  • Denný krém Cellular Anti-Age vypĺňa vrásky a drobné linky
  • Napína a vyhladzuje povädnutú pleť
  • Chráni pleťové bunky, obsahuje ochranný faktor SPF 15
  • UVA a UVB filtre chránia pleť pred vznikom pigmentových škvŕn
  • Bohato pleť hydratuje a vyživuje
  • Spevňuje kontúry, dodáva pleti energiu

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti

Aktívne látky:

  • Kyselina hyalurónová – zvyšuje schopnosť pleti viazať vodu, zjemňuje a vyhladzuje pleť
  • Kolagénový booster – podporuje tvorbu kolagénu

Použitie:
Ráno pred použitím krému Nivea Cellular Anti-Age pleť dôkladne vyčistite. Končekmi prstov naneste krém na tvár, krk a dekolt a krúživými pohybmi jemne vmasírujte. Vyhnite sa citlivej oblasti okolo očí.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Cetearyl Alcohol, Etylhexyl Salicylate, Butylén Glycol Dicaprylate/Dicaprate, dietylamino hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Sodium Phenylbenzimidazole sulfonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium hyaluronate, Pimpinella anisum Fruit Extract, Chondrus Crispus Extract, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl acrylate Crosspolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Cera Microcristallina, Trisodium EDTA, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Ethylhexylglycerin, Metylparabén, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone , Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Parfum, CI 16035

NIVEA Cellular Anti-Age – vypĺňajúce perlové sérum (30 ml)

Vypĺňajúce perlové sérum Nivea Cellular Anti-Age kombinuje silu koncentrovanej kyseliny hyalurónovej, kolagénového boosteru a kreatínu. Hĺbkovo hydratuje a vyživuje pleť, viditeľne redukuje vrásky a zanecháva pleť dokonale vyhladenú. Ešte účinnejší omladzujúci efekt získate použitím perlového séra ako doplnku denného alebo nočného krému radu Cellular Anti-Age. Zabráňte starnutiu vašej pleti používaním perlového séra Nivea Cellular!

Vlastnosti vyplňujúceho perlového séra Nivea Cellular Anti-Age:

  • Perlové sérum Nivea Cellular Anti-Age vypína a vypĺňa pleť, zlepšuje kontúry
  • Hĺbkovo hydratuje a vyživuje pleť
  • Perlové sérum redukuje vrásky, vyhladzuje pleť
  • Dopĺňa denný a nočný krém pre ešte účinnejší omladzujúci efekt
  • Dermatologicky testované

Aktívne látky:

  • Kyselina hyalurónová – zvyšuje schopnosť pleti viazať vodu, zjemňuje a vyhladzuje pleť
  • Kolagénový booster – podporuje tvorbu kolagénu
  • Kreatín – posilňuje pleť, dodáva energiu

Použitie:
Aplikujte vypĺňajúce perlové sérum Nivea Cellular Anti-Age na dobre vyčistenú pleť. Malé množstvo prípravku naneste na pleť a jemne rozotrite. 

Zloženie:
Aqua, Cyclomethicone, Glycerín, Polymethylsilsesquioxane, Propylene Glycol, Methylpropanediol, Sodium hyaluronate, Glycine Soja Germ Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-imidy, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Dimethiconol, Chondrus Crispus Powder, Sodium Acrylic Acid/VP Crosspolymer, PVM/MA Copolymer, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Calcium Chloride, 1,2-Hexanediol, Alginát, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citral, Parfum, CI 77891, CI 60725

 

Parametre a špecifikácia

Typ pleti
Normálna Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam, Proti pigmentovým škvrnám Hotovo!
Vek
40+ Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam, Proti pigmentovým škvrnám Hotovo!

Vek

Vek
40+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Balíček pre pevnú a mlado vyzerajúcu pleť Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Balíček pro pevnou a mladě vypadající pleť.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií