AlzaPlus+ drogerie PET

NIVEA Energizujúci očný krém proti vráskam Q10PLUS C 15 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Energizujúci očný krém proti vráskam Q10PLUS C 15 ml
4,5 23 hodnotení
Očný krém redukuje tmavé kruhy, znižuje opuchy, vyrovnáva potrebnú hydratáciu - 439,33 €/1 l
Variant
Kód:  PLK331 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Energizujúci očný krém proti vráskam Q10PLUS C 15 ml Predaj skončil

NIVEA Energizujúci očný krém proti vráskam Q10PLUS C 15 ml

Energizujúci očný krém proti vráskam NIVEA Q10 plus C sa stará o jemnú a citlivú pleť okolo očí, ktorá je až päťkrát tenšia ako pleť na tvári, vďaka čomu je náchylnejšia k dehydratácii a predčasnému starnutiu. Účinne bojuje proti vráskam a jemným linkám, viditeľne ich redukuje a pomáha predchádzať vzniku nových. Dodáva unavenej pleti energiu a zanecháva ju hladšiu a mladšiu na pohľad. Rýchlo sa vstrebávajúce zloženie obsahuje čistý vitamín C, koenzým Q10 a kreatín. Prípravok neobsahuje parfum a je tak vhodný aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. Pre rozžiarený pohľad bez vrások je energizujúci očný krém NIVEA Q10 plus C tou správnou voľbou.

Aktívne látky:

  • Vitamín C vďaka svojim vynikajúcim antioxidačným účinkom chráni pokožku pred pôsobením voľných radikálov a zabraňuje starnutiu pleti
  • Koenzým Q10 zvyšuje obsah prirodzeného koenzýmu Q10 v pleti a nepretržite bojuje proti existujúcim vráskam a jemným linkám
  • Kreatín viditeľne posilňuje a obnovuje pleťové bunky a zároveň znižuje známky únavy pleti

Účinky:
Výsledkom pravidelnej aplikácie očného krému sa zvyšuje množstvo pleti vlastného koenzýmu Q10. Pleť v okolí očí je vyhladená a pevnejšia, bez viditeľných vrások a jemných liniek. Nádherne rozjasnená, pôsobiaca mladším dojmom. 

Použitie:
Malé množstvo krému naneste k vonkajšiemu kútiku nad lícnu kosť a jemne vklepte smerom k nosu. Pre lepšie vstrebanie aplikujte prípravok na dôkladne odlíčenú a vyčistenú pokožku. 

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.

 

Parametre a špecifikácia

Objem
15 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ
Krém Hotovo!
Účinok
Proti vráskam Hotovo!

Objem

Objem
15 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ krému

Typ
Krém Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vráskam Hotovo!
Produktové línie: NIVEA Eye Cream 15 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Energizujúci očný krém proti vráskam Q10PLUS C 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Q10 plus C Anti-Wrinkle Energizing Eye Cream 15 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Q10 plus C Anti-Wrinkle Energizing Eye Cream 15 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií