AlzaBoxy Q1 Protiplnění

NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin 40 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin 40 ml
4,0 1 hodnotení
Krém na tvár – obsahuje extrakt z magnólie, ktorý zvyšuje odolnosť buniek voči oxidačnému stresu, pomáha redukovať vrásky a chráni pleť pred predčasným starnutím, odporúčaný vek: 35 rokov - 325 €/1 l
Kód:  KSPL1578 Produktové číslo:  9005800244228 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin 40 ml Predaj skončil

NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin 40 ml

Pleťový krém NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin Pleťový krém NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin je ľahký zdokonaľujúci krém, ktorý vašu tvár do hĺbky hydratuje, nádherne ju rozjasní a zjednotí tón pleti. Špeciálne obalené pigmenty sa perfektne prispôsobia tónu pleti a okamžite kryjú všetky nedokonalosti – rozšírené póry, vrásky aj pigmentové škvrny. Už po 4 týždňoch pravidelného používania fluid redukuje vrásky a zlepšuje schopnosť bunkovej obnovy pleti. Ošetruje vašu pleť počas dňa a pomocou stredného ochranného faktora ju chráni pred slnkom. Krém vašu pleť rozžiari a zanechá ju jemnú, hladkú, nádherne zjednotenú a dokonale hydratovanú.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

 

 

Obalené pigmenty, ktoré sú vo fluide obsiahnuté, sa po aplikácii dokonale prispôsobia farbe pleti, rovnomerne sa na nej rozprestrú a okamžite tak zjednotia jej tón. Slnečné svetlo, genetické a hormonálne výkyvy sú faktory, ktoré vyvolávajú nadmernú produkciu melanínu, čo vedie k nerovnomernému zafarbeniu pleti s nástupom pigmentových škvŕn. Lumicinol je účinná látka, ktorá znižuje nadmernú produkciu melanínu v pleti a odstraňuje starecké škvrny aj nerovnomernú pigmentáciu. Ďalšie ošetrujúce látky, ktoré fluid obsahuje, optimálne vyživujú pleť, viditeľne redukujú vrásky a zlepšujú schopnosť bunkovej obnovy. Výťažky z magnólie odstraňujú drobné vrásky, ktoré vznikajú častou mimikou na unavenej pleti. Viditeľne zvyšujú odolnosť buniek voči oxidačnému stresu a chránia pleť pred predčasným starnutím.

Prípravok je určený pre všetky typy pleti žien nad 35 rokov. Perfektne pleť počas dňa ošetruje a rozjasňuje. Pri pravidelnom používaní bude vaša pleť nádherne osviežená, jemná, pevná, prirodzene pružná a zbavená všetkých nedokonalostí starnúcej pleti. Pleť bude zjednotená, nebude javiť známky únavy a bude chránená pred slnkom stredným ochranným faktorom SPF 15. Starajte sa o svoju pleť pomocou kvalitného a veľmi jemného fluidu, aby bola zdravá, prirodzene krásna a nádherne rozjasnená!

Účinné látky:

  • Obalené pigmenty – dokonale sa prispôsobia farbe pleti, rovnomerne sa na nej rozprestrú a okamžite tak zjednotia jej tón.
  • Výťažky z magnólie – zvyšujú odolnosť pleti proti oxidačnému stresu, odstraňujú drobné vrásky, hydratujú a osviežujú pleť, chránia ju pred predčasným starnutím.
  • Lumicinol – pomáha regulovať produkciu melanínu v pleťových bunkách, obmedzuje vznik stareckých a iných pigmentových škvŕn.
  • Ochranný faktor SPF 15 – chráni pleť pred slnečnými lúčmi a škodlivým UV žiarením.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Odporúčaný vek:
35 +

Použitie:
Nanášajte na čistú pleť každé ráno a krúživým pohybom jemne vmasírujte.

Objem:
40 ml

 

Parametre a špecifikácia

Objem
40 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!
Vek
35+ Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
40 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
35+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pošlete mi tento krém ještě letos? Děkuji za odpověď. Štillerová

Diskusia a poradňa k NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin 40 ml
Príslušenstvo pre NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin 40 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Fluid Cellular Perfect Skin 40 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií