AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

NIVEA Hyaluron Cellular Filler nočný krém 50 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Hyaluron Cellular Filler nočný krém 50 ml
4,8 18 hodnotení
Krém na tvár pre ženy, nočný, typ pleti: citlivá, mastná, normálna, problematická, zmiešaná a suchá, účinok: rozjasňujúci a proti vráskam, 50 ml - 278 €/1 l
Variant
Kód:  PLK463 Produktové číslo:  9005800291734 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Hyaluron Cellular Filler nočný krém 50 ml Predaj skončil

NIVEA Hyaluron Cellular Filler nočný krém 50 ml

Obnovte krásu svojej pleti. Získajte prirodzene pevnejšiu, hydratovanú a regenerovanú pleť kým spíte. Používajte vypĺňajúci nočný krém NIVEA Hyaluron Cellular Filler s kyselinou hyalurónovou a kolagénovým boosterom. Ten prebudí vaše pleťové bunky k životu a podporí ich samostatnú tvorbu kyseliny hyalurónovej a kolagénu. Výsledkom potom budú vyplnené a ustupujúce vrásky, vypnutá pleť a spevnené kontúry. Výrobok bol dermatologicky testovaný a schválený.

Kľúčové vlastnosti nočného krému NIVEA Hyaluron Cellular Filler

  • Hydratuje a regeneruje pleť počas spánku
  • NIVEA Hyaluron Cellular Filler s kyselinou hyalurónovou a kolagénovým boosterom
  • Podporuje bunky k tvorbe kyseliny hyalurónovej a kolagénu
  • Redukuje vrásky
  • Spevní kontúry a vypne pleť

Aktívne látky:
Účinné a povzbudzujúce zloženie krému spoločne s kyselinou hyalurónovou a kolagénovým boosterom aktivuje vaše pleťové bunky k tomu, aby produkovali svoju vlastnú kyselinu hyaluronovú a kolagén počas noci, kedy sa pleť prirodzene regeneruje.

Typ pleti:
Pre všetky typy zrelej pleti. Vhodné aj pre citlivú pleť.

Účinky:
Špeciálne vyvinuté zloženie krému podporuje prirodzenú schopnosť pleti zväčšovať svoj objem počas noci, kedy je najlepšie pripravená na regeneráciu. Výsledkom sú vyplnené vrásky, spevnené kontúry a pocit vypnutej pleti, ktorá je regenerovaná a hydratovaná.

Použitie:
Najprv pleť dôkladne vyčistite. Potom naneste primerané množstvo krému. Nezabudnite ani na krk a dekolt. Vynechajte oblasť v tesnej blízkosti očí.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Chondrus Crispus Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Metylparaben, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Geraniol, Coumarin, Citronellol, Eugenol, Parfum, CI 15985, CI 16035

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!
Vek
30+ Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
30+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Nočný Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Hyaluron Cellular Filler nočný krém 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Hyaluron Cellular Filler Volume Contour Night Cream 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Hyaluron Cellular Filler Volume Contour Night Cream 50 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií