AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NIVEA MEN Box Football Box 2019

Zobraziť katalóg
NIVEA MEN Box Football Box 2019
4,7 3 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: vodu po holení Deep 100ml, krém 150ml, guľôčkový antiperspirant Deep 50ml, sprchovací gél Men Deep 250ml
Kód:  VBAL331 Produktové číslo:  9005800322322 Stránky výrobcu
NIVEA MEN Box Football Box 2019 Predaj skončil

NIVEA MEN Box Football Box 2019

Pánska kozmetická sada NIVEA MEN Box Football Box 2019 mužom ponúka všetko, čo potrebujú k osobnej starostlivosti. Úhľadný box obsahuje vodu po holení, sprchový gél a antiperspirant, všetko z radu Nivea Men Deep. K tomu ako bonus ešte klasický krém Nivea Men. Voda po holení podporí upokojenie a regeneráciu pokožky podráždenej holením. Sprchový gél môžete použiť na telo, tvár aj vlasy. Všetko osvieži a hĺbkovo očistí vďaka účinkom prírodného ílu. Guľôčkový antiperspirant vám zaistí ochranu pred potom na 48 hodín, a to aj pri náročnejších športových aktivitách. Univerzálny krém pre mužov vás zase poteší svojím ľahkým zložením a možnosťou použitia na celé telo. Sada kozmetiky od tradičnej, obľúbenej značky Nivea nesklame.

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej sady NIVEA MEN Box Football Box 2019

  • Sada telovej kozmetiky pre mužov od tradičnej značky Nivea
  • Pánsku darčekovú sadu tvoria kozmetické prípravky z radu Nivea Men Deep
  • Box obsahuje vodu po holení, telový krém, antiperspirant a sprchový gél
  • Osviežujúca voda po holení stará o pleť, chráni ju a bráni jej vysušovaniu
  • Antibakteriálne zloženie podporuje regeneráciu a upokojenie podráždenej pokožky
  • Sprchový gél 3 v 1 na telo, tvár a vlasy hĺbkovo čistí pokožku
  • Zloženie s obsahom prírodného ílu dokonale čistí a zanecháva svieži pocit
  • Guľôčkový antiperspirant s mužnou vôňou chráni proti poteniu až na 48 hodín
  • Nivea Men krém pre mužov, univerzálny krém vhodný na ruky, tvár a celé telo
  • Štýlový, praktický box s kozmetickými darčekmi poteší každého muža

Hýčkajte pleť po holení vďaka Nivea Men Deep Comfort After Shave Lotion

Doprajte si hladké oholenie bez starostí. Podporte svoju pleť nielen počas holenia, ale hlavne po ňom. Vyskúšajte mužnú vôňu vody po holení Nivea Men Deep Comfort. Má antibakteriálne účinky, ktoré upokoja pokožku brady, podporia jej regeneráciu a ochránia ju pred vysušovaním. Budete nielen osviežení, ale aj voňaví. Vodu si ihneď zamilujete nielen vy, ale aj vaša partnerka.

Spôsob použitia:
Po holení naneste na tvár a krk.

Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Parfum

Sprchový gél Nivea Men Deep Clean na hĺbkové čistenie pleti

Nestrácajte čas kupovaním šampónov aj sprchových gélov. Kúpte si Nivea Men Deep Clean Shower gél, ktorý sa hodí ako na telo, tak i na vlasy. Sprchový gél pre mužov príjemne vonia a hĺbkovo čistí pokožku vďaka prírodnému ílu. Absorbuje nečistoty z kože a jeho príjemná vôňa poskytuje akúsi terapiu, pri ktorej sa zároveň uvoľníte. Naneste, vyčistite, umyte a opláchnite. Nivea Men Deep Clean Shower gél vyskúšate raz a už nebudete chcieť iný.

Spôsob použitia:
Sprchový gél naneste na vlhkú pokožku a počkajte až sa premení na bohatú penu. Umyte celé telo, tvár aj vlasy. Vyhnite sa iba oblasti očí.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Kaolin, Glycerin, Citric Acid, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates Copolymer, PEG-3 Distearate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Lauryl Sulafte, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol, CI 61570, CI 10316, CI 16035, CI 42090

Získajte účinnú ochranu pred potom vďaka antiperspirantu Nivea Men Deep

Zabráňte vzniku potu aj pri náročných pohybových aktivitách s antiperspirantom Nivea Men Deep Dry & Clean Feel, ktorý vás ochráni až 48 hodín od aplikácie. Športujte aktívne aj v horúcom lete bez toho, aby vás trápil nepríjemný zápach potu a nenechajte sa obmedzovať v činnosti. Antiperspirant Nivea Men vám dodá osvieženie a príjemnú mužnú vôňu, ktorá je posilnená technológiou Black Carbon na elimináciu baktérií. Guľôčkový antiperspirant neobsahuje alkohol, takže nedráždi a nevysušuje pokožku.

Spôsob použitia:
Antiperspirant aplikujte na čistú a suchú pokožku podpazušia. Nechajte ho zaschnúť. Potom sa ešte len oblečte.

Zloženie:
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Steareth-21, Parfum, Persea Gratissima Oil, Charcoal Powder, Trisodium EDTA, BHT, Linalool, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol

Užite si tradičnú starostlivosť v modrom s Nivea Men krémom

Krém Nivea Men je prvý univerzálny krém, ktorý je vyvinutý špeciálne pre mužov. Je vhodný na tvár, telo i ruky, dôkladne pokožku hydratuje a ihneď po nanesení príjemne osviežuje. Má ľahkú nelepivú konzistenciu, ktorá sa po nanesení okamžite do pokožky vstrebáva a nezanecháva na nej mastné stopy. Krém pokožku vyživuje a zvláčňuje, zabraňuje jej vysušovaniu a zanecháva na pokožke sviežu mužnú vôňu. Používajte krém, ktorý vašu pokožku zjemní a dôkladne ošetrí!

Aktívne látky:
Vitamín E – je silný antioxidant, chráni pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi.

Typ pokožky:
Pre všetky typy mužskej pokožky.

Spôsob použitia:
Naneste každé ráno na tvár a telo a zľahka vmasírujte. Krém je vhodný na každodenné použitie, môžete ho používať podľa potreby aj dvakrát denne.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Alkohol Denat., Cetyl Alkohol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Cera Microcristallina, Palmitic Acid, Stearic Acid, Tocepheryl Acetate, Sodium Carbomer, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Geraniol, Parfum

Pánsky darčekový box obsahuje:
1× voda po holení Nivea Men Deep Comfort (100 ml)
1× sprchový gél Nivea Men Deep Clean Shower gel (250 ml)
1× telový krém Nivea Men Creme (150 ml)
1× guľôčkový antiperspirant Nivea Men Deep (50 ml)

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Box Football Box 2019. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA MEN Box Football Box 2019.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií