Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

NIVEA Nočný krém proti vráskam Q10 plus mini 20 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Nočný krém proti vráskam Q10 plus mini 20 ml
Krém na tvár pre ženy, nočný, typ pleti: citlivá, účinok: hydratačný a proti vráskam, 20 ml - 194,50 €/1 l
Kód:  PLK311 Produktové číslo:  4005900393104 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Nočný krém proti vráskam Q10 plus mini 20 ml Predaj skončil

NIVEA Nočný krém proti vráskam Q10 plus mini 20 ml

Nočný pleťový krém NIVEA Q10 plus mini proti vráskam je veľmi kvalitný kozmetický prípravok určený pre ženy od 30 rokov pre intenzívnu starostlivosť. Účinne pomáha vyhladzovať vrásky, pleť počas noci regeneruje a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Jeho ošetrujúce zloženie je obohatené o koenzým Q10 a kreatín, ktoré vynikajú svojimi efektívnymi účinkami v boji proti vráskam a starnutiu pleti. Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti, aj pre citlivú. Cestovné mini balenie oceníte najmä na dovolenke, kedy vám nezaberie v batožine skoro žiadne miesto. Rozmaznávajte svoju pokožku s týmto špičkovým pleťovým krémom, aby bola jemná a hladká a dlho žiarila sviežim a mladistvým vzhľadom.

Aktívne látky:
Vysoko účinný koenzým Q10 a kreatín poskytujú pleti intenzívnu hydratáciu a bojujú proti vráskam zvnútra. Prirodzene sa v pleti nachádzajú, ale s pribúdajúcim vekom ich ubúda.Počas nočného spánku dochádza pôsobením krému na zvýšenie ich obsahu v pokožke.

Účinky:
Výsledkom pravidelnej aplikácie prípravku je nádherne jemná a vyhladená pleť, bez viditeľných vrások, zregenerovaná a dokonale hydratovaná, pôsobiaci zdravým a mladším vzhľadom. 

Použitie:
Prípravok naneste každý večer na starostlivo vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu a jemnými krúživými pohybmi smerom nahor vmasírujte. Vyhnite sa citlivej oblasti okolo očí.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Etylhexyl Cocoate, Methylpropanediol, Cetyl Alcohol, hydrogenated Cocoglycerides, Dioktadecyl Alcohol, butylénu Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, ubiquinónu, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-imidy , Panthenol, Lanolín Alcohol, Tridecyl Stearate, Dipentaerythrityl Hexacyprylate / Hexacaprate, Tridexyl Trimetllitate, Sodium Carbomer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Limonene, Linalool, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Benzyl Salicylate, Hexyl cinnamal, Benzyl Alcohol, Parfum

 

Parametre a špecifikácia

Objem
20 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!
Vek
30+ Hotovo!

Objem

Objem
20 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
30+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Nočný Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Nočný krém proti vráskam Q10 plus mini 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Q10 Night Cream Mini 20 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nivea Q10 ránctalanító éjszakai krém 20 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií