Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

NIVEA Osviežujúci micelárna voda 200 ml + Labello Jahoda

Zobraziť katalóg
NIVEA Osviežujúci micelárna voda 200 ml + Labello Jahoda
Micelárna voda – na normálnu a zmiešanú pleť - 21,50 €/1 l
Kód:  PLK296 Produktové číslo:  9005800286174 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Osviežujúci micelárna voda 200 ml + Labello Jahoda Predaj skončil

NIVEA Osviežujúci micelárna voda 200 ml + Labello Jahoda

Micelárna voda NIVEA s osviežujúcimi účinkami je navrhnutá pre normálnu a zmiešanú pleť. Dokonale a ľahko odstraňuje zvyšky make-upu, zároveň hĺbkovo čistí a pleť hydratuje. Obsahuje vitamín E. Vďaka šetrnému zloženiu pleť nedráždi a príjemne ju osviežuje. Súčasťou balenia je tónovací balzam Labello Jahoda na pery. Dlhodobo pery hydratuje a prepožičia im krásny lesk. Skvelá kombinácia, ktorá sa hodí ako darček vášmu blízkemu, ale aj vám samotným.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre normálnu a zmiešanú pleť
  • Micelárna voda 3 v 1 na pleť: odličuje, čistí a hydratuje
  • Osviežuje pleť
  • Dermatologicky a oftalmologicky testované a schválené
  • Vitamín E
  • Súčasťou je tónovací balzam Labello Jahoda na pery

Aplikácia: Micelárnu vodu nanášajte v malom množstve pomocou vatového tampónu na tvár so zavretými očami, krk a dekolt. Opakujte kým tampón nebude čistý. Neoplachujte.
Labello tónovací balzam používajte na pery podľa potreby.

Zloženie micelárnej vody: Aqua, PEG-40 hydrogenated castor oil, Tocopheryl acetate, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Poloxamer 124, Decyl glucoside, Glyceryl glucoside, Disodium cocoyl glutamate, Citric acid, Polyquaternium-10, Sodium chloride, Sodium acetate, Propylene glycol, 1,2-hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol
Zloženie balzamu na pery: Ricinus communis seed oil, Polyisobutene, Octyldodecanol, Pentaerythrityl tetraisostearate, Hydrogenated polydecene, Candelilla cera, Butyrospermum parkii butter, Cera microcristallina, Isopropyl palmitate, Synthetic wax, Polyglyceryl-3 diisostearate, Glycerin, Glyceryl glucoside, Aqua, Fragaria ananassa fruit juice, Mica, Propylene glycol, BHT, Aroma, Cl 15985, Cl 77891, Cl 15850

 

Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Zmiešaná Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna, Zmiešaná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Osviežujúci micelárna voda 200 ml + Labello Jahoda Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Osvěžující micelární voda 200 ml + Labello Jahoda. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Soft frissítő micellás víz 200 ml + Labello Strawberry.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií