Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

NOBERU Sandalwood Sada na holenie

Zobraziť katalóg
NOBERU Sandalwood Sada na holenie
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje štetku zo syntetického vlákna, krém na holenie (100ml) a balzam po holení (125ml)
Kód:  HOL431 Produktové číslo:  7350092200264
NOBERU Sandalwood Sada na holenie Predaj skončil

NOBERU Sandalwood Sada na holenie

Darčeková kozmetická súprava Noberu Sandalwood ponúka všetko, čo potrebujete pre dokonalé oholenie. Set obsahuje krém na holenie Noberu Sandalwood 100 ml, balzam po holení Noberu Sandalwood 125 ml a štetku na holenie zo syntetických vlákien Noberu.

Štetka na holenie Noberu

Štetka na holenie Noberu je vyrobená z kvalitných syntetických štetín, ktoré boli vyvinuté tak, aby dokonale imitovali jazvečie chlpy. Môžete tak byť spokojní vy, aj príroda. Štetka sa dobre drží, čo uľahčuje šľahanie holiacej peny a super absorpčné štetiny pomôžu penu vyšľahať bez námahy. Štetka na holenie nadvíha fúzy a krúživé pohyby pri nanášaní peny odstraňujú odumreté kožné bunky, čím vám poskytuje to najhladšie možné oholenie.

Kľúčové vlastnosti štetky na holenie Noberu

  • Syntetické štetiny dokonale imitujú jazvečie chlpy bez negatívneho vplyvu na životné prostredie
  • Štetka na holenie Noberu sa dobre drží a jej tvar uľahčuje šľahanie na holenie
  • Absorpčné vlastnosti štetín pomáhajú pri šľahaní peny
  • Štetka nadvihne fúzy a pomáha zbaviť pleť odumretých buniek – dokonale hladké oholenie

Krém na holenie Sandalwood

Upravená tvár a zmyselná vôňa sú základom úspechu a príťažlivosti každého muža. Dosiahnite ich s luxusným krémom na holenie NOBERU Sandalwood SHAVING cream s vôňou santalového dreva, kože a pižma! Obsahuje glycerín, ktorý zabezpečuje jednoduché vytvorenie krémovej a príjemnej peny chrániacej pokožku, uľahčuje sklz holiaceho strojčeka a zamedzuje tak podráždeniu pokožky. Vďaka zložke lanolín zostane vaša pleť po holení hydratovaná a upokojená. Kvalitný krém na holenie od švédskej značky NOBERU poskytuje najlepší možný zážitok pri holení a dlhotrvajúcu oslnivú vôňu.

Kľúčové vlastnosti krému na holenie Noberu Sandalwood

  • Jednoduchšie a rýchlejšie oholenie bez podráždenia
  • Zmyselná a dlhotrvajúca vôňa nadchne vás i vaše okolie
  • Uľahčuje hladký sklz holiaceho strojčeka
  • Účinne ochraňuje pleť proti začervenaniu a porezaniu
  • Švédska značka NOBERU je určená mužom požadujúcim vysokú kvalitu

Zloženie:
Aqua, Myristic Acid, Stearic acid, Glycerín, Glycol Distearate,Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol (and) Caprylyl Glycol, Parfum.

Použitie:
Krém na holenie môžete vyšľahať priamo v plechovke. Namočte štetku v teplej vode, vzniknutá teplá pena pomôže otvoriť póry a zmäkčiť fúzy. Ak nevlastníte štetku na holenie, je tiež možné použiť ruky. Dávku krému vo veľkosti mandle zmiešajte v dlaniach s trochou teplej vody a naneste na oblasť, ktorú chcete holiť.

Balzam po holení Sandalwood

Upravená tvár a zmyselná vôňa sú základom úspechu a príťažlivosti každého muža. Dosiahnite ich ľahko s luxusným balzamom po holení NOBERU Sandalwood After Shave Balm s neodolateľnou vôňou santalového dreva, kože a pižma! Vďaka obsiahnutým látkam a olejom pokožku upokojuje a zvlhčuje a pomáha tak účinne predchádzať nežiaducim príznakom po holení. Jedinečnosť balzamu po holení NOBERU spočíva tiež v obsahu extraktu z mandlí brániacemu zarastaniu fúzov a mentolu, ktorý pleť príjemne chladí a navyše pôsobí ako antiseptikum a čistí póry. Tešte sa z bezchybne hladkej pleti a dlhotrvajúcej oslnivej vône s kvalitným balzamom po holení od švédskej značky NOBERU!

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení Noberu Sandalwood

  • Hydratovaná pokožka bez pocitu mastnoty
  • Zmierňuje príznaky podráždenej pokožky po holení
  • Zmyselná a dlhotrvajúca vôňa nadchne vás i vaše okolie
  • Príjemne chladí pleť po holení
  • Aktívne bojuje proti zarastaniu fúzov
  • Pôsobí ako antiseptikum a čistí póry
  • Švédska značka NOBERU je určená mužom požadujúcim vysokú kvalitu

Zloženie:
Aqua, Carthamus tinctorius seed oil, Polyacrylamide (and) C13-14 Isoparaffin (and) Laureth-7, Hamamelis virginiana, Cetearyl Alcohol (and) Cetearyl Glucoside, Argania Spinosa, Prunus amygdalus sativa kernel oil, Alcohol denatured, Phenoxyethanol (and) Caprylyl Glycol, Parfum,Linalool, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Tocobiol, Menthol.

Použitie:
Pre najlepšie účinky naneste balzam ihneď po holení smerom nahor, aby ste aktivovali krvný obeh pleti.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NOBERU Sandalwood Shave Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NOBERU Sandalwood borotválkozó szett.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií