AlzaPlus+ drogerie MPLA318265

NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Conditioner 342 ml

Zobraziť katalóg
NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Conditioner 342 ml
Kondicionér – vyhladzujúci - 27,16 €/1 l
Kód:  KSVL3260 Produktové číslo:  628143050036

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Conditioner 342 ml Predaj skončil

NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Conditioner 342 ml

North American Hemp Co. Smoothing Conditioner vyhladzujúci kondicionér bohato vyživuje preťažené vlasy, dodáva im hebkosť a nádherný lesk. Okamžite vyhladzuje povrch vlasových vlákien, obnovuje rozštiepené končeky a hĺbkovo vlasy hydratuje. Kondicionér je obohatený o konopný olej s účinkami omega 3, 6 a 9 mastných kyselín, extrakty z hroznových jadierok a granátového jablka. Smoothing Conditioner predchádza krepovateniu a vypadávaniu vlasov, vlasy zostávajú posilnené už od korienkov a získavajú väčší objem. Pre pružné, pevné a hodvábne hladké vlasy používajte hydratačný North American Hemp Co. Smoothing Conditioner!

Vlastnosti vyhladzovacieho kondicionéra North American Hemp Co.

  • Upokojuje, vyživuje a hĺbkovo hydratuje preťažené vlasy
  • Obnovuje rozštiepené končeky vlasov a predchádza krepovateniu
  • Smoothing Conditioner obsahuje prírodné zložky
  • Dodáva vlasom zdravý vzhľad, viditeľnú hladkosť a lesk
  • Chráni vlasy pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi
  • Bez sulfátov, parabénov a DEA

Aktívne látky

  • Certifikovaný BIO konopný olej – obsahuje esenciálne nenasýtené mastné kyseliny omega 3 – 6, vitamíny A, B1, B2, B6, C, E, minerálne látky, dodáva vlasom zdravý vzhľad, lesk a objem, pôsobí proti lámavosti a vypadávaniu vlasov
  • Extrakt z harmančeka – upokojuje a spevňuje vlasové vlákna, dodáva im lesk
  • Extrakt z hroznových jadierok – účinný antioxidant, zabraňuje voľným radikálom v poškodzovaní buniek, podporuje rast vlasov a zabraňuje ich vypadávaniu

Použitie:
Naneste malé množstvo NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Conditioner do dlaní a rovnomerne aplikujte do celých dĺžok vlasov od korienkov až po končeky. Pre dôkladné uzavretie kutikúl dôkladne opláchnite studenou vodou.

Zloženie:
Aqua, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Sesame (Sesamum indicum) oil, Caprylic/Capric triglyceride, Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Soy Protein, Panthenol, Flavour, Grape (Vitis Vinifera) Seed Extract, Green Tea (Camellia Sinensis) Extract, Ginseng (Panax Ginseng) Extract, Chamomile (Anthemis Nobilis) Extract, Algae Extract, Bearberry (Arctostaphylos Uva-Ursi) Extract, Coneflower (Echinacea Angustifolia) Extract, Licorice (Glycyrrhiza Glabra) Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

 

Parametre a špecifikácia

Účinok
Hydratácia, Uhladenie Hotovo!
Objem
342 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia, Uhladenie Hotovo!

Objem

Objem
342 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Conditioner 342 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NORTH AMERICAN HEMP CO. Smoothing Conditioner 342 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií