AlzaPlus+ drogerie MPLA323439

NUK Nature Sense sada

Zobraziť katalóg
NUK Nature Sense sada
Odsávačka na mlieko elektrická, zásobník na mlieko 150 ml, 2-fázové odsávanie, možnosť nastavenia intenzity odsávania, s masážnou vložkou, ergonomický dizajn, s displejom a tichý chod
Kód:  BABY8551 Produktové číslo:  3384127592721

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NUK Nature Sense sada


V prvých 6 mesiacoch je pre dieťa najlepším jedlom dojčenská výživa. Prsná elektrická pumpa Nuk Nature Sense umožňuje jemné a komfortné odsávanie materského mlieka, ktoré zaistí 16 individuálnych programov s rôznou silou odsávania a rytmom sania a mäkká silikónová prísavka s ergonomicky tvarovaným prsným nadstavcom. Odsávačka mlieka Nuk je doplnená o inteligentný LCD displej, na ktorom jednoducho skontrolujete priebeh odsávania a stav batérie. Ďalšou výhodou elektrickej prsnej pumpy je jej tichý chod a možnosť napájania z elektrickej siete, batériami či externou PowerBank, čo nepochybne oceníte pri cestovaní. Pumpa navyše disponuje popruhom na pohodlné prenášanie a je plne kompatibilná s fľašami a cumlíkmi Nuk Nature Sense.



Nabíjaciu elektrickú prsnú pumpu NUK Nature Sense možno kombinovať s nádobkou na materské mlieko NUK Nature Sense, cumlíkom NUK Nature Sense (oboje súčasťou balenia) a s fľaštičkami NUK Nature Sense. V balení nájdete aj 4× 2 ks NUK prsných vankúšov Ultra Dry Comfort a 25 ks NUK vreciek na materské mlieko.



Kľúčové vlastnosti elektrickej prsnej pumpy Nuk Nature Sense

  • Elektrická odsávačka Nuk zaistí pohodlné a jemné odsávanie materského mlieka
  • Inteligentný a prehľadný LCD displej
  • 16 individuálnych programov s rôznym rytmom a intenzitou odsávania
  • Mäkká silikónová prísavka s ergonomicky tvarovaným prsným nadstavcom
  • Možnosť napájania zo siete, batériami alebo externou PowerBank
  • Praktický popruh na pohodlné prenášanie
  • Balenie obsahuje elektrickú odsávačku mlieka so zásobníkom NUK Nature Sense 150 ml, cumlík Nature Sense, 4× 2 ks NUK prsných vankúšov Ultra Dry Comfort, 25 ks NUK vreciek na materské mlieko.

NUK prsné vankúšiky Ultra Dry Comfort

Pri dojčení je potreba prsia chrániť, držať v čistote a pohodlí. Na to slúžia aj prsné vložky NUK Ultra Dry Comfort, ktoré sú extrémne savé, ale napriek tomu veľmi tenké, jemné a priedušné. Superabsorpčný materiál vnútri vložky mení tekutinu na gél, ktorý netečie a chráni teda aj oblečenie mamičky. Vďaka svojmu špeciálnemu anatomickému tvaru, ktorý poskytuje absolútnu diskrétnosť a pohodlie, sa môžete sústrediť na to, čo je naozaj dôležité, na dojčenie svojho dieťatka. Vložky NUK Ultra Dry Comfort sú vybavené protišmykovými lepiacimi páskami, ktoré zamedzujú posúvaniu vložky v podprsenke. Každá vložka je balená samostatne pre väčšiu diskrétnosť a hygienu.

NUK Vrecká na materské mlieko, 25 ks

Potrebujete uskladniť materské mlieko? Na to slúžia jednorázové vrecká na materské mlieko NUK. Sú priestorovo úsporné, ľahko sa zmestia do každej chladničky a sú vhodné aj na zamrazenie. Nemusíte sa báť, že by sa vrecko otvorilo alebo roztrhlo, má tepelne utesnené spoje a dvojité bezpečnostné uzatváranie. Neobsahuje BPA. Jednoducho sa plní a je okamžite pripravené na použitie. Do každého vrecka NUK sa zmestí až 180 ml mlieka, na každom nájdete meraciu stupnicu a priestor na vyznačenie dátumu.


Nabíjacia elektrická prsná pumpa NUK Nature Sense: pre ešte väčšiu kontrolu a individualitu

Prsná pumpa by najmä mala plniť potreby mamičiek, a to aj ich individuálne preferencie. Práve preto má elektrická prsná pumpa NUK Nature Sense mimoriadne veľký počet možností na vlastné individuálne nastavenie.




Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!
Typ
Elektrická Hotovo!
Systém odsávania
2-fázové Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Možnosť nastavenia intenzity odsávania, S masážnou vložkou, Ergonomický dizajn, S displejom, Tichý chod Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ

Typ
Elektrická Hotovo!

Fáza odsávania

Systém odsávania
2-fázové Hotovo!

Funkcie

Vlastnosti a funkcie
Možnosť nastavenia intenzity odsávania, S masážnou vložkou, Ergonomický dizajn, S displejom, Tichý chod Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NUK Nature Sense sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUK Nature Sense sada.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií