AlzaPlus+ děti MPLA306807

NUK SILVER EDITION SET 60 YEARS

Zobraziť katalóg
NUK SILVER EDITION SET 60 YEARS
4,5 2 hodnotení
Sada na kŕmenie obsahuje First Choice+ fľašu a cumlík Genius v luxusnom darčekovom balení. Fľaša so silikónovým ortodontickým cumľom (0-6 m). Ortodontický cumlík Genius (0-6 m) s extra mäkkou širokou hornou časťou, ktorá sa ideálne prispôsobí detskému podnebiu.
Kód:  BABY0096 Produktové číslo:  4008600240945
NUK SILVER EDITION SET 60 YEARS Predaj skončil

NUK SILVER EDITION SET 60 YEARS

Súprava obsahujúca dojčenskú fľašu First Choice a cumlík Genius v špeciálnom dizajne bola navrhnutá špeciálne k 60. výročiu značky NUK. Presne pred toľkými rokmi uviedla táto značka v Nemecku svoje prvé produkty a od tej doby sa teší veľkej obľúbenosti ako u rodičov, tak aj u detí. Hoci svet za oných 60 rokov prešiel veľkým radom zmien, rodičovská láska aj túžba dopriať svojim deťom to najlepšie zostávajú stále rovnaké. NUK chce byť rodičom aj naďalej rovnako dobrým partnerom, preto prichádza s fľašou a cumlíkom najvyššej kvality, ktoré vďaka svojmu metalickému narodeninovému vzhľadu poteší aj vaše oko.


vypnuté
Láhev NUK First Choice

NUK First Choice

Už mnoho rokov veľa rodičov volí pri kŕmení dieťatka fľaše s cumľom First Choice+. Tento jedinečný cumeľ je tvarovaný po vzore bradavky tak, aby ponechal dostatok priestoru pre prirodzené sacie pohyby jazyka a čeľustí. Tým umožňuje zdravý vývoj ďasien a dieťaťu dodáva pocit prirodzenosti a bezpečia, ktorý tak dôverne spoznalo počas dojčenia. Aj preto je tento cumeľ vhodnou voľbou pre dojčatá, ktoré sú zároveň dojčené a dokrmované z fľaše. Pre ešte väčší komfort vášho bábätka je fľaša vybavená vylepšeným systémom proti hltaniu vzduchu, vďaka ktorému sa významne znižuje riziko nepríjemnej koliky.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobená z ľahkého polyamidu
  • Prirodzený tvar cumľa
  • Anti-Colic Air System
  • Neobsahuje BPA ani iné škodlivé látky
  • Neabsorbuje pachy
  • Široké hrdlo pre ľahké plnenie aj čistenie
  • Ergonomické tvarovanie pre ľahké uchopenie
  • Použiteľná so všetkými produktmi radu NUK First Choice
  • Objem 300 ml
  • Pre deti od 0 do 6 mesiacov
vypnuté
Savička First Choice+

vypnuté
Dudlík NUK Genius

NUK Genius

Cumlík NUK Genius bol vyvinutý v spolupráci s lekármi tak, aby čo najlepšie plnil prirodzenú potrebu sania a zároveň bol maximálne šetrný k detským ďasnám a zúbkom. Jeho povrch je obzvlášť mäkký, vďaka čomu sa dokonale prispôsobí tvaru podnebia vášho dieťatka, jeho plochý tvar jazyku poskytuje viac priestoru a lepšie tak podporuje sacie pohyby. Prechod medzi krčkom cumlíka a samotným cumlíkom je pri tomto modeli oveľa hladší, takže cumlík na bábätko pôsobí veľmi prirodzeným dojmom.

Kľúčové vlastnosti

  • Ortodonticky tvarovaný silikónový cumlík
  • Plochý tvar pre minimálny tlak na čeľusť a zúbky
  • Podporuje prirodzené sacie pohyby
  • Pre deti od 0 do 6 mesiacov
vypnuté
Vyvinut ve spolupráci s lékaři

Parametre a špecifikácia

Objem
300 ml Hotovo!
Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Vlastnosti fľaše
Antikoliková Hotovo!
Typ
Antikolikový Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Materiál

Materiál fľaše
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti fľaše
Antikoliková Hotovo!

Typ

Typ
Antikolikový Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NUK SILVER EDITION SET 60 YEARS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUK SILVER EDITION SET 60 YEARS.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií