Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nutrilon 1 Colics špeciálne mlieko od narodenia 4× 400 g

Zobraziť katalóg
Nutrilon 1 Colics špeciálne mlieko od narodenia 4× 400 g
5 2 hodnotení
Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia, znížený obsah laktózy, s prebiotikami a proti kolike - 10,98 €/ks - Od 27,44 €/1 kg
Kód:  BABY10082 Produktové číslo:  8590340149153
Nutrilon 1 Colics špeciálne mlieko od narodenia 4× 400 g Predaj skončil

Nutrilon 1 Colics špeciálne mlieko od narodenia 4× 400 g

Plače často vaše bábätko, pretože ho trápi kolika? Riešením je dojčenské mlieko Nutrilon 1 Colics vo veľkom balení 4× 400 g. Ide o špeciálne počiatočné dojčenské mlieko určené pre diétny režim pri kolikách. Je vhodné pre deti od narodenia. Počiatočné dojčenské mlieko Nutrilon 1 Colics obsahuje okrem čiastočne naštiepenej bielkoviny a zníženého množstva laktózy tiež klinicky testovanú zmes prebiotických oligosacharidov GOS/FOS. Špeciálne mlieko Nutrilon 1 Colics je samozrejme zabalené v hygienickom a praktickom balení. Jeho podávanie konzultujte s lekárom. 

Kľúčové vlastnosti počiatočného dojčenského mlieka Nutrilon Colics, 4× 400 g

  • Počiatočné dojčenské mlieko Nutrilon Colics je vhodné pre deti od narodenia
  • Slúži na diétny režim pri kolikách
  • Obsahuje čiastočne naštiepenú bielkovinu a znížené množstvo laktózy
  • Klinicky testovaná zmes prebiotických oligosacharidov GOS/FOS
  • Špeciálne počiatočné dojčenské mlieko Nutrilon Colics je zabalené v praktickom a hygienickom balení

Jednoduchá príprava mlieka Nutrilon Colics

Pripraviť dojčenské mlieko Nutrilon 1 Colics je jednoduché. Vysterilizujte potrebný riad a prevarte dojčenskú vodu. Počkajte až vychladne na približne 40 stupňov a vlejte zodpovedajúce množstvo vody do fľaše. Tabuľku s množstvom vody a dávkami mlieka nájdete na zadnej strane obalu. Priloženou odmerkou naberte prášok a zarovnajte ho pomocou nožíka. Prášok nasypte do fľaše, fľašu uzavrite a 10 sekúnd pretrepte vo zvislej polohe. Pred podávaním overte teplotu mlieka kvapnutím na zápästie. Podávajte ihneď.

Zloženie:
Koncentrát hydrolyzované srvátkové bielkoviny (z mlieka), rastlinné oleje (štruktúrovaný rastlinný olej, repkový, kokosový, olej z mikrobiologických zdrojov, slnečnicový), sušený glukózový sirup, škrob, galaktooligosacharidy (z mlieka) 8 %, laktóza (z mlieka), fruktooligosacharidy 0,6 %, dihydrogénfosforečnandraselný, chlorid vápenatý, rybí olej, chlorid sodný, L-tyrozín, cholín chlorid, kyselina L-askorbová, taurín, L-askorbát sodný, inositol, síran železnatý, síran zinočnatý, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu , cytidín 5'-monofosfát, DL-tokoferyl acetát, adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inozín 5'-monofosfátu, L-karnitín,nikotínamid, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, sójový lecitín, D-biotín, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), síran meďnatý, retinyl palmitát, DL-tokoferol, riboflavín, tiamín hydrochlorid, cholekalciferol, pyridoxín hydrochlorid, síran manganatý, jodid draselný, fytomenadión, seleničitan sodný. 

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Hmotnosť
1 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!
Zloženie
Znížený obsah laktózy, S prebiotikami, Proti kolike Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
1 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!

Zloženie

Zloženie
Znížený obsah laktózy, S prebiotikami, Proti kolike Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrilon 1 Colics špeciálne mlieko od narodenia 4× 400 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrilon 1 Colics speciální mléko od narození 4× 400 g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií