AlzaPlus+ děti P&G boost

Nutrilon 2 Omneo Comfort špeciálne pokračovacie mlieko 6+ 4× 400 g

Zobraziť katalóg
Nutrilon 2 Omneo Comfort špeciálne pokračovacie mlieko 6+ 4× 400 g
Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 7 mesiacov, s prebiotikami a proti zápche - 10,73 €/ks - Od 26,81 €/1 kg
Kód:  BABY10076 Produktové číslo:  8590340149191 Stránky výrobcu
Nutrilon 2 Omneo Comfort špeciálne pokračovacie mlieko 6+ 4× 400 g Predaj skončil

Nutrilon 2 Omneo Comfort špeciálne pokračovacie mlieko 6+ 4× 400 g

Plače často vaše bábätko, pretože ho trápi zápcha? Riešením je dojčenské mlieko Nutrilon 2 Omneo Comfort vo veľkom balení 4 × 400 g. Toto špeciálne pokračovacie dojčenské mlieko je určené pre diétny režim pri zápche. Je vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Pokračovacie dojčenské mlieko Nutrilon Omneo Comfort obsahuje beta-palmitát, čiastočne naštiepenú bielkovinu a klinicky testovanú zmes prebiotických oligosacharidov GOS/FOS. Nutrilon Omneo Comfort je samozrejme zabalené v hygienickom a praktickom balení. Jeho podávanie konzultujte s lekárom.

Kľúčové vlastnosti pokračovacieho dojčenského mlieka Nutrilon 2 Omneo Comfort, 4 × 400 g

  • Pokračovacie dojčenské mlieko Nutrilon 2 Omneo Comfort pre deti od narodenia
  • Určené pre diétny režim detí pri zápche
  • Obsahuje čiastočne naštiepenú bielkovinu a beta-palmitát
  • Klinicky testovaná zmes probiotických oligosacharidov GOS/FOS
  • Dojčenské mlieko Nutrilon Omneo Comfort je zabalené v praktickom a hygienickom balení

Jednoduchá príprava mlieka Nutrilon Omneo Comfort

Pripraviť mlieko Nutrilon Omneo Comfort je jednoduché. Vysterilizujte požadovaný riad a prevarte dojčenskú vodu. Počkajte až vychladne na približne 40 stupňov a vlejte zodpovedajúce množstvo vody do fľaše. Tabuľku s množstvom vody a dávkami mlieka nájdete na zadnej strane obalu. Priloženou odmerkou naberte prášok a zarovnajte ho pomocou noža. Prášok nasypte do fľaše, fľašu uzavrite a 10 sekúnd pretrepte vo zvislej polohe. Pred podávaním overte teplotu mlieka kvapnutím na zápästie. Podávajte ihneď.

Zloženie:
Koncentrát hydrolyzované srvátkové bielkoviny (z mlieka), rastlinné oleje, sušený glukózový sirup, škrob, galaktooligosacharidy (z mlieka) 8 %, laktóza (z mlieka), fruktooligosacharidy 0,6 %, dihydrogénfosforečnan draselný, trikalciumfosfát, chlorid vápenatý, chlorid sodný, rybí olej, hydrogénfosforečnan horečnatý, L-tyrozín, cholín chlorid, kyselina L-askorbová, taurín, L-askorbát sodný, síran železnatý, DL-?-tokoferyl acetát, inositol, síran zinočnatý, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, cytidín 5 '-monofosfát, adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inozín 5'-monofosfátu, L-karnitín, nikotínamid, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, sójový lecitín, D-biotín, cholekalciferol, síran meďnatý, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), retinyl acetát, retinyl palmitát, DL -? - tokoferol, fytomenadión, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, síran manganatý, prasiatko ničitan sodný. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. GOS/FOS (galakto-/fruktooligosacharidy) = 0,8 g/100 ml dojčenského mlieka.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Hmotnosť
1 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Typ mlieka
Pokračovacie Hotovo!
Zloženie
S prebiotikami, Proti zápche Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
1 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Pokračovacie Hotovo!

Zloženie

Zloženie
S prebiotikami, Proti zápche Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
7 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrilon 2 Omneo Comfort špeciálne pokračovacie mlieko 6+ 4× 400 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrilon 2 Omneo Comfort speciální pokračovací mléko 6+ 4× 400 g.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií