Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nutrilon 2 Profutura pokračovacie mlieko 800 g

Zobraziť katalóg
Nutrilon 2 Profutura pokračovacie mlieko 800 g
5 1 hodnotení
Dojčenské mlieko — pre deti od ukončeného 6. mesiaca - 19,88 €/1 kg
Kód:  BABY5522 Produktové číslo:  8590340142857 Stránky výrobcu
Nutrilon 2 Profutura pokračovacie mlieko 800 g Predaj skončil

Nutrilon 2 Profutura pokračovacie mlieko 800 g

Expert na imunitu pre zdravie vašich detí Nutrilon predstavuje dojčenské mlieko Nutrilon 2 Profutura. Pokračovacie mlieko je určené pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Nutrilon obsahuje všetky potrebné živiny a zložky, ktoré sú dôležité pre správny rast a vývoj dieťaťa. Posilňuje imunitu, rozvoj mozgu, udržuje v rovnováhe črevnú mikroflóru a prispieva k správnemu rastu a vývoju kostí. Taktiež zabezpečuje správnu funkciu energetického metabolizmu. Vďaka príjemnej chuti a jemnej konzistencii si ho bezpochyby vaše dieťatko zamiluje. Zároveň si môžete byť istí, že svojmu dieťaťu dávate do najlepšie!

Kľúčové vlastnosti

  • dojčenské pokračovacie mlieko od ukončeného 6. mesiaca
  • prirodzená chuť mlieka
  • obsahuje všetky potrebné živiny pre správny rast a vývoj
  • jemná konzistencia
  • železo, fosfolipidy, nukleotidy

Prečo Nutrilon?

  • Správna funkcia energetického metabolizmu
    • ?s vitamínmi B2 a B5
  • Jedinečná zmes tukov
    • rastlinné oleje - repkový, slnečnicový, kokosový
    • živočíšne tuky - bezvodý mliečny tuk a rybí olej
  • Posilňuje imunitu
    • vitamíny A, C a D
  • Pre správny vývoj mozgu
    • omega 3 mastná kyselina alfa-linolénová podporuje predovšetkým rozvoj pamäti, myslenia a koncentrácie.
  • Obsahuje zmes oligosacharidov GOS/FOS
    • zmes prebiotických oligosacharidov napodobňujúca funkciu oligosacharidov materského mlieka. Napomáhajú udržiavať v rovnováhe črevnú mikroflóru vášho dieťaťa
  • Pre správny rast a vývoj kostí
    • vitamín D

Zloženie: Laktóza (z mlieka), sušená demineralizovaná srvátka (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, bezvodý mliečny tuk (z mlieka), rastlinné oleje (repkový, slnečnicový, kokosový, olej z mikrobiologických zdrojov), galaktooligosacharidy (z mlieka) 8% , koncentrát srvátkové bielkoviny (z mlieka), vaječný lipid, rybí olej, fruktooligosacharidy 0,6%, uhličitan vápenatý, chlorid draselný, fosforečnan vápenatý, chlorid horečnatý, kyselina L-askorbová, citran draselný, taurín, L-askorbát sodný, emulgátor ( sójový lecitín), síran železnatý, DL-?-tokoferyl acetát, síran zinočnatý, L-tryptofán, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, cytidín 5'-monofosfát, inositol, adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inozín 5'-monofosfátu , nikotínamid, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), síran meďnatý, retinyl palmitát, DL-?-tokoferol, D-biotín, tiamín hydrochlorid, ky anokobalamin, cholekalciferol, pyridoxín hydrochlorid, síran manganatý, jodid draselný, fytomenadión, seleničitan sodný

Návod na prípravu: Nezabudnite sa riadiť pokynmi uvedenými na obale a radami vášho pediatra. Pre každé kŕmenie pripravujte vždy čerstvo namiešanú porciu a nespotrebovaný zvyšok neuchovávajte a znova nepodávajte. Pripravené mlieko ihneď spotrebujte. Vždy používajte len priloženú odmerku.

Pre jednu porciu s objemom 266 ml si prevarte čerstvú pitnú vodu s objemom 240 ml a nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Vodu vlejte do hrnčeka. Pridajte 38,5 g (8 zarovnaných odmeriek) prášku do vody pomocou priloženej odmerky. Prášok v odmerke nestláčajte. Uzatvorte hrnček a dôkladne ho pretrepte (najmenej 10 sekúnd), než sa všetok prášok rozpustí. Skontrolujte teplotu mliečnej zmesi a následne pripravenú dávku ihneď podávajte.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
800 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!
Typ mlieka
Pokračovacie Hotovo!
Odporúčaný vek od
6 mesiacov Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
800 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Pokračovacie Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
6 mesiacov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nutrilon 2 Profutura pokračovacie mlieko 800 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrilon 2 Profutura pokračovací mléko 800 g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií