AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nutrilon 3 HA batolecí mléko 800 g, 12+

Zobraziť katalóg
Nutrilon 3 HA batolecí mléko 800 g, 12+
5 3 hodnotení
Dojčenské mlieko — pre deti od ukončeného 12. mesiaca - 22,38 €/1 kg
Kód:  BABY5526 Produktové číslo:  8718117601554 Stránky výrobcu
Nutrilon 3 HA batolecí mléko 800 g, 12+ Predaj skončil

Nutrilon 3 HA batolecí mléko 800 g, 12+

Expert na imunitu pre zdravie vašich detí Nutrilon predstavuje špeciálne dojčenské mlieko Nutrilon 3 HA. Hypoantigénna mliečna výživa je vhodná najmä pre deti, ktoré majú alergiu v rodinnej anamnéze. Môže ísť napríklad o atopický ekzém, astmu alebo sennú nádchu. Dojčenské mlieko je určené pre deti od ukončeného 12. mesiaca. Nutrilon obsahuje všetky potrebné živiny a zložky, ktoré sú dôležité pre správny rast a vývoj dieťaťa. Posilňuje imunitu, rozvoj mozgu, udržuje v rovnováhe črevnú mikroflóru a prispieva k správnemu rastu a vývoju kostí. Vďaka príjemnej chuti a jemnej konzistencii si ho bezpochyby vaše dieťatko zamiluje. Zároveň si môžete byť istí, že svojmu dieťaťu dávate to najlepšie!

Kľúčové vlastnosti

  • dojčenské mlieko od ukončeného 24. mesiaca
  • prirodzená chuť mlieka
  • obsahuje všetky potrebné živiny pre správny rast a vývoj
  • jemná konzistencia
  • železo, jód

Prečo Nutrilon?

  • Minimalizuje styk s antigénmi
    • obsahuje čiastočne naštiepenú bielkovinu, ktorá minimalizuje styk s antigénom v podobe bielkoviny kravského mlieka
  • Posilňuje imunitu
    • vitamíny A, C a D
  • Pre správny vývoj mozgu
    • omega 3 mastná kyselina alfa-linolénová podporuje predovšetkým rozvoj pamäti, myslenia a koncentrácie.
  • Obsahuje zmes oligosacharidov GOS/FOS
    • zmes prebiotických oligosacharidov napodobňujúca funkciu oligosacharidov materského mlieka. Napomáhajú udržiavať v rovnováhe črevnú mikroflóru vášho dieťaťa
  • Pre správny rast a vývoj kostí
    • vitamín D


Zloženie: Koncentrát hydrolyzovanej srvátkovej bielkoviny (z mlieka), laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový, olej z mikrobiologických zdrojov), škrob, galaktooligosacharidy (z mlieka) 8%, fruktooligosacharidy 0,6%, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou citrónovou), dihydrogénfosforečnan draselný, chlorid vápenatý, fosforečnan vápenatý, rybí olej, cholín chlorid, kyselina L-askorbová, taurín, sójový lecitín, L-askorbát sodný, síran železnatý, DL-? -tokoferyl acetát, síran zinočnatý, inositol, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, cytidín 5'-monofosfát, adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inozín 5'-monofosfátu, L-karnitín, nikotínamid, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu , D-pantothenát vápenatý, D-biotín, síran meďnatý, retinyl palmitát, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), DL-?-tokoferol, riboflavín (B2), tiamín (B1) hydrochlorid, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, jodid draselný, síran manganatý, fytomenadión, seleničitan sodný


Návod na prípravu: Odporúčaná denná dávka 500 ml rozdelená do 2-3 porcií denne. Pre jednu porciu s objemom 266 ml si prevarte čerstvú pitnú vodu s objemom 240 ml a nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Vodu vlejte do hrnčeka. Pridajte 38,5 g (8 zarovnaných odmeriek) prášku do vody pomocou priloženej odmerky. Prášok v odmerke nestláčajte. Uzatvorte hrnček a dôkladne ho pretrepte (najmenej 10 sekúnd), než sa všetok prášok rozpustí. Skontrolujte teplotu mliečnej zmesi a následne pripravenú dávku ihneď podávajte.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
800 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!
Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!
Odporúčaný vek od
12 mesiacov Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
800 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
12 mesiacov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prečo skončil predaj, už Nutrilon nebude v Alze dostupný?

Diskusia a poradňa k Nutrilon 3 HA batolecí mléko 800 g, 12+
Príslušenstvo pre Nutrilon 3 HA batolecí mléko 800 g, 12+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrilon 3 HA batolecí mléko 800 g, 12+.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií