AlzaPlus+ děti Opaľovacie prípravky

NUVITA Cleanoz

Zobraziť katalóg
NUVITA Cleanoz
Odsávačka hlienov elektrická, ľahká, prenosná a ľahko použiteľná odsávačka hlienov bude vždy po ruke a pomôže udržať nosovej dutiny dieťaťa vždy čisté a priechodné.
Kód:  NUV520 Produktové číslo:  DETGR3600

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NUVITA Cleanoz

Elektrická odsávačka hlenů, která pomůže udržet nosní dutiny dítěte vždy čisté a průchodné. Odsávačka byla navržena pro rychlé, efektivní a hygienické odsátí hlenů. Není tak potřeba žádné čištění a sterilizace, jelikož tryska je vždy na jedno použití. Ergonomický a lehký design s pohodlným držadlem umožňuje přesné ovládání. Trysky jsou vyrobeny z měkkého a pružného silikonu, takže jsou použitelné i pro ten nejcitlivější dětský nos. NUVITA Cleanoz nasává hleny z nosu patentovaným systémem nepřímého vakua, které dítěti nezpůsobuje žádnou bolest a hlavně mu velice šetrně pomůže od ucpaného nosu. Díky bateriovému napájení je odsávačka vždy po ruce, vzít si jí tak můžete klidně i na dovolenou. V balení naleznete kromě odsávačky také 3 jednorázové silikonové trysky.

Specifikace:
Elektrická odsávačka hlenů
Přenosná a snadno použitelná
Ergonomický a lehký design
Trysky z měkkého silikonu
Patentovaný systém nepřímého vakua
Bateriové napájení
V balení 3 silikonové trysky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NUVITA Cleanoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUVITA Cleanoz . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NUVITA Cleanoz . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NUVITA Cleanoz . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NUVITA Cleanoz .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií