PET MPLA318265

Nuvita Teplomer do vane Krab

Zobraziť katalóg
Nuvita Teplomer do vane Krab
Detský teplomer do vane, digitálny, s podsvieteným displejom
Kód:  BABY5414 Produktové číslo:  8024025033005

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nuvita Teplomer do vane Krab

Radi by ste namiesto zdĺhavého skúšania vody vo vaničke poznali jej teplotu okamžite a navyše celkom presne? Nie je nič jednoduchšie, než si zaobstarať plávajúci teplomer, ktorý sa navyše vďaka veselému dizajnu bude páčiť aj vášmu bábätku. Teplomer Nuvita pracuje veľmi rýchlo - jeho digitálny snímač sa aktivuje pri kontakte s vodou, a okamžite zobrazí nameranú teplotu, navyše s praktickým farebným ukazovateľom, ktorý vám prezradí, ako máte teplotu upraviť.

Kľúčové vlastnosti

  • veselý dizajn vhodný pre deti
  • plávajúci na vode
  • okamžité meranie teploty
  • senzor aktivovaný kontaktom s vodou
  • farebné LED svetlo ukazujúce, či je potrebné teplotu upravovať

Farebný indikátor na ľahšiu orientáciu

Okrem displeja, ktorý ukazuje teplotu v °C, obsahuje teplomer aj LED svetlo, ktoré mení farbu podľa relatívnej teploty vody - ak svieti na zeleno, teplota je optimálna (35 - 29 °C), ak je oranžové, voda je príliš studená (menej ako 35 °C), a červená farba značí príliš vysokú teplotu (nad 39 °C). Pomocou tohto ukazovateľa tak môžete jednoducho a pohodlne teplotu upraviť bez toho, aby ste sa museli spoliehať na vlastný pocit, ktorý nemusí byť vždy presný.

Parametre a špecifikácia

Typ
Kontaktný Hotovo!

Typ

Typ
Kontaktný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nuvita Teplomer do vane Krab Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nuvita Teploměr do vany Krab.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií