AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

NUVITA 1451

Zobraziť katalóg
NUVITA 1451
Fľaša na vodu zelená, 270 ml
Kód:  NUV310a Produktové číslo:  DETGR1103

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NUVITA 1451

Inovatívny fľašu pre dojčatá sa zníženým prietokom vzduchu , Ktorá pomáha deťom predchádzať čkaniu, opakovaným kolikám a bolestiam uší. Pomocou tejto fľaše sa vaše dieťa naučí piť úplne samo . Vďaka pohodlným madlám a ohebnému silikónovému cumlíka môže dieťa pohodlne piť z akéhokoľvek smeru. Široké hrdlo umožňuje veľmi ľahké čistenie a sterilizáciu fľaše. Nechýba ani možnosť umývania v umývačke riadu. Objem fľaše je 270 ml .

Špecifikácia:
Znížený prietok vzduchu
Zabraňuje čkaniu, kolike, bolestiam uší
Silikónový ohybný cumlík
Široké hrdlo pre ľahké čistenie
Možnosť umývania v umývačke
Objem: 270 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NUVITA 1451 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUVITA 1451. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NUVITA 1451. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NUVITA 1451. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NUVITA 1451.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií