Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

OLD SPICE Citron kazeta

Zobraziť katalóg
OLD SPICE Citron kazeta
4,8 4 hodnotení
Darčeková sada obsahuje: Tuhý antiperspirant + Sprchový gel 250 ml
Kód:  VBAL0329 Produktové číslo:  8001090537577
OLD SPICE Citron kazeta Predaj skončil

OLD SPICE Citron kazeta

Tuhý antiperspirant a dezodorant Old Spice Citrón a sprchový gél a šampón 2 v 1 Old Spice Citron predstavujú ideálny darček pre muža. Vyznačujú sa mužnou citrusovou vôňou s nádychom limetky a santalového dreva pre neobvyklú sviežosť. Tento tuhý antiperspirant a dezodorant zbavuje podpazušie zápachu a potu až na 48 hodín, zatiaľ čo sprchový gél a šampón zmýva pot a špinu a zanecháva mužnú vôňu. So značkou Old Spice budete vedieť, ako každý deň príjemne a mužne voňať. Z bylinných akcentov, hrejivej ambry a čerstvo rezaného dreva. Skvele povzbudzuje a osviežuje.

S antiperspirantom OLD SPICE sa budete cítiť mužne a sebaisto za každých okolností!

Kľúčové vlastnosti

  • zamedzuje vzniku poteniu
  • pôsobí až 48 hodín
  • citrusovo-drevitá vôňa
  • príjemne osviežuje

Typ pokožky:
Vhodný pre všetky typy pokožky.

Aplikácia:
Otočte kolieskom pre vysunutie antiperspirantu/dezodorantu a naneste jemnými ťahmi do podpazušia.

Zloženie: Stick: Cyclopentasiloxane; Aluminum Zirconium Trichlorohydrex Gly; Stearyl Alcohol; Paraffinum Liquidum; Dimethicone; Talc; Petrolatum; Aqua; Glycine; Hydrogenated Castor Oil; PPG-14 Butyl Ether; Cyclodextrin; Parfum; Limonene; Hexyl Cinnamal; Behenyl Alcohol; Hydroxycitronellal; Linalool; Arachidyl alcohol; Citronellol; Benzyl Salicylate; Geraniol; Citral; Benzyl Benzoate; Coumarin; BHT, Shower Gel: Aqua; Sodium Laureth Sulfate; Sodium Lauryl Sulfate; Sodium Chloride; Cocamidopropyl Betaine; Parfum; Sodium Benzoate; Citric Acid; Limonene; Hexyl Cinnamal; Disodium EDTA; Hydroxycitronellal; Linalool; Sodium Hydroxide; Citronellol; Magnesium Nitrate; Methylchloroisothiazolinone; CI 19140; Magnesium Chloride; Methylisothiazolinone; CI 42090

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLD SPICE Citron kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Citron kazeta.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií