Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

OLD SPICE Strong Slugger I.

Zobraziť katalóg
OLD SPICE Strong Slugger I.
5 2 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Stick + Vodu po holení
Kód:  VBAL0605 Produktové číslo:  8001090977014
OLD SPICE Strong Slugger I. Predaj skončil

OLD SPICE Strong Slugger I.

Ukážte svojmu okoliu zdravé sebavedomie a podporte svoju charizmu tou pravou mužnou vôňou značky OLD SPICE. Praktická súprava OLD SPICE Strong Slugger I s tuhým antiperspirantom a vodou po holení je zabalená v darčekovom balení a poteší každého aktívneho muža. Intenzívna citrusová vôňa dezodorantu aj vody po holení v kombinácii s tónmi bylín, hrejivej ambry a dreva vás zaplaví sviežosťou a vleje vám novú energiu do žíl. Výhodou antiperspirantu je jeho dlhotrvajúci účinok zabraňujúci poteniu, ktorý zároveň nezanecháva žiadne nežiaduce stopy na oblečení. Vďaka technológii postupného uvoľňovania vône stačí jedna aplikácia a budete voňať až 48 hodín bez ohľadu na to, či práve šľachtíte svoje telo v posilňovni, alebo pracujete v kancelárii. Voda po holení upokojuje a osviežuje holením podráždenú pleť a zároveň napomáha k rýchlejšej regenerácii pokožky. Prebuďte v sebe dobrodruha a dokážte svetu s pomocou vône OLD SPICE Strong Slugger že ste jedinečný.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy OLD SPICE Strong Slugger I

  • Praktická súprava OLD SPICE Strong Slugger I v darčekovom balení
  • Obsahuje tuhý antiperspirant & dezodorant a vodu po holení
  • Mužná svieža vôňa citrusov s tónmi hrejivej ambry a rezaného dreva
  • Pôsobenie antiperspirantu vydrží až 48 hodín
  • Antiperspirant nezanecháva nežiaduce stopy na oblečení
  • Voda po holení upokojuje a regeneruje podráždenú pokožku
  • OLD SPICE Strong Slugger poteší každého aktívneho muža

Zloženie OLD SPICE Strong Slugger I

Dezodorant (stick):
CYCLOPENTASILOXANE, Dioktadecyl Alcohol, Aluminum Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Talc, PPG-14 Butyl Ether, hydrogenated Castor Oil, Paraffinum Liquidum, Petrolát, cyklodextrín, Parfum, Aqua, Limonene, Linalool, Behenyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Arachidyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Citral, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone.

Voda po holení:
Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Peg-60 hydrogenated Castor Oil, Etylhexyl Methoxycinnamate, Dietylamino hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, BHT, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Citral, Geraniol, Ci 60730

Obsah balenia OLD SPICE Strong Slugger I

  • Tuhý antiperspirant & dezodorant (stick)
  • Voda po holení

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLD SPICE Strong Slugger I. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Strong Slugger I..
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií