Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Opaľovacie prípravky

OLD SPICE Timber

Zobraziť katalóg
OLD SPICE Timber
5 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Sprej + Sprchový gél 250ml
Kód:  VBAL0609 Produktové číslo:  8001090977199
OLD SPICE Timber Predaj skončil

OLD SPICE Timber

Ukážte svojmu okoliu zdravé sebavedomie a podporte svoju charizmu tou pravou mužnou vôňou od značky Old Spice. Praktická súprava Old Spice Timber s antiperspirantom & deodorantom v spreji a sprchovým gélom zabalená v darčekovom balení poteší každého aktívneho muža, ktorý sa nebojí fyzickej námahy. Drevitá vôňa so štipkou mäty vás zaplaví sviežosťou a dodá vám takú energiu, že by ste mohli rúbať lesy. Výhodou antiperspirantu je jeho dlhotrvajúci účinok zabraňujúci poteniu a tiež nulový obsah alkoholu. Stačí jedna aplikácia dezodorantu denne a budete voňať až 48 hodín bez ohľadu na to, či práve šľachtíte svoje telo v posilňovni, alebo pracujete v kancelárii. Vďaka sprchovému gelu Old Spice Timber with Mint zažije vaša pokožka osviežujúci dávku očisty a hydratácie zároveň. Jemná pena gélu zanechá na koži vôňu mäty a dreva ešte niekoľko hodín po umytí. Prebuďte v sebe silu šelmy a dokážte svetu s pomocou vône OLD SPICE Timber, že ste jedinečný.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy OLD SPICE Timber

  • Praktická súprava OLD SPICE Timber v darčekovom balení
  • Obsahuje antiperspirant & dezodorant v spreji a sprchový gél
  • Intenzívna drevitá vôňa so štipkou mäty ideálna pre sebavedomých mužov
  • Antiperspirant & dezodorant pôsobí intenzívne po celých 48 hodín
  • Antiperspirant neobsahuje alkohol a nezanecháva stopy na oblečení
  • Sprchový gél šetrne umýva pokožku a zároveň hydratuje
  • Umývací gél je vhodný pre všetky typy pokožky
  • OLD SPICE Timber poteší každého skutočného a fyzicky aktívneho muža

Zloženie OLD SPICE Timber

Antiperspirat a dezodorant v spreji:
Butane, Isobutane, Propane, Dimethicone, Aluminum Chlorohydrate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Aqua, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclodextrin, Isopropyl Myristate, Disteardimonium Hectorite, Limonene, Triethyl, Citrate, Hexyl Cinnamal, Dimethiconol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Benzyl Salicylate, Citral, Benzyl Benzoate, Coumarin, Geraniol

Sprchový gél:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Citric Acid, Disodium EDTA, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Sodium Hydroxide, Magnesium Nitrate, CI 42090, CI 17200

Obsah balenia OLD SPICE Timber

  • Antiperspirant & dezodorant v spreji
  • Sprchový gél

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLD SPICE Timber Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Timber .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií